Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 72 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



bila rasa tak selesa

bukan kerana aku tak cinta episod 59 akhir

mh370 keluarga tak setuju keluar sijil kematian

hishammuddin tak hormat pandangan rakyat

pecat mb tak guna kata jeff ooi

tak benar mahkamah tolak permohonan anwar gagal jadi pr..

73 wanita malaysia tak puas di ranjang dapatkan penyele..

saya tak nak mati mata tak tutup sharnaaz

tayar yang tak akan bocor sampai bila bila

berita panassssss ts khalid dikatakan mb tak guna oleh ..

dah tak ada masa dengan blog

73 wanita malaysia tak puas di ranjang dapatkan penyele..

uqasha senrose tak jadi khawin dengan pekin ibrahim

uqasha malu dituduh tak pakai coli

bukan kerana aku tak cinta episod 59 akhir

shiela majid tak marah anak

anzalna nasir pakai produk zarraz paramedical untuk kul..

tak tahu nak pilih mana satu lelaki kahwini adik beradi..

3 gambar aksi tak bermoral gadis zaman sekarang dalam t..

tak mahu nanti kalau saya mati mata tak tutup rapat tun..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,674
Widget Aktif : 3,936
Banner Aktif : 5,420

Domain Dibenarkan: 9,356
Jumlah Artikel : 664,676
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

  

bacaan popular :

  • suasana cemas dalam pesawat fireflz semalam..
  • analisis muktahir mh370 segalanya sudah dik..
  • 13 gambar gadis bertudung tapi baju ketat n..
  • semakan keputusan matrikulasi sesi 2014 201..
  • antara kebaikan melancap bagi wanita yang t..
  • biar betul gambar bukti mh370 sebenarnya be..
  • artis wanita bersuami artis popular bermain..
  • terbaru siti nurhaliza umum mengandung fuuu..
  • halkum kekasih shahz jaszle jadi bahan lawa..
  • semakan keputusan matrikulasi sesi 2014 201..
  • fesyen bertudung yang memalukan
  • semakan keputusan matrikulasi sesi 2014 201..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • tupperware puasa
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • pembongkaran kebenaran islam mengenai kucin..
  • jenis jenis jerawat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • unclesyahidinsyaallah.blogspot.com
  • superabrar.com
  • ikhwan.my
  • dapur-digital.blogspot.com
  • faizalfredley.com
  • heartstoryteller.blogspot.com
  • life-onelove.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • bonikacak.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • sagitaurus.com
  • thetriptotravel.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2545)   wanita (1647)   diari (1411)   produk (1208)   rojak (1147)   lelaki (1046)   informasi (752)   ilmiah (738)   berita (676)   bisnes (503)   santai (454)   agama (336)   pelik (322)   politik (293)   review (292)   original (272)   hiburan (231)   lawak (230)   kesihatan (201)   gosip (179)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (156)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (137)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (108)   indonesia (91)   petua (88)   gadget (83)   pr (80)   makanan (80)    (77)   jawatan (75)   servis (68)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)