Rasa terkilan sensitif yang tak diundang 69 hits  

Rasa terkilan sensitif yang tak diundang

Ni status kat Fb yong semalam Saja nak share dengan hampa semua Tak tau la kenapa sekarang ni makin kuat sensitif beremosi Dulu2 pun sensitif jga hehe tapi rasa tak tertanggung sangat Itu yang saja nak share kat fb n blog tu Maybe sebab stress dengan thes

Teruskan Membaca..



ibu rasa tak sedap hati

ibu terkejut melihat anak berusia 4 takut buat perkara ..

hafiz akui kekasih tak cemburu hubungannya dengan adira

hudud yang tak nak dap kerajaan pusat pula dipersalahka..

kotak hitam pihak tak bersih kapten nik huzlan tuju sia..

tak pakai tudung tapi jual tudung

tak peduli bau busuk selamatkan 6 budak dalam loji naji..

tak pandai memasak alasan suami nak ceraikan isteri

jangan tak percaya umno dari dulu lagi mahukan hudud ka..

jaga jaga pencuri boleh cabut empat tayar tak sampai 10..

kita tak pernah tau sampai kapan kita dititipi mata ini..

tak pandai sapukan ubat mata isteri diceraikan talak 3 ..

zaman sekarang bercinta dah tak ada perasaan malu tanga..

adun port dickson bodoh maksud takziah pon tak faham

suami tak kenang jasa

comel tak kak ton

kalau ada benda tak puas hati mai cakap depan depan ust..

pemandu bas mengaku tak bersalah masuk morfin dalam bad..

kenapa aku tak aktif

nik abduh anggap taubat ayahnya tak sah sebab dah nyany..

ish selalu tak jadik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,355
Widget Aktif : 3,858
Banner Aktif : 5,401

Domain Dibenarkan: 9,259
Jumlah Artikel : 645,363
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

    

bacaan popular :

  • personaliti tv al hijrah ditimpa fitnah bes..
  • kontroversi ceramah ustaz don daniyal ini j..
  • subhanallah penemuan makhluk toyol yang mas..
  • berita duka artis cantik shasya yunisha men..
  • video lagu terakhir allahyarham alda yang m..
  • terkini isu hadis palsu tv alhijrah teliti ..
  • 4 pelajar perempuan kena jolok padah ponten..
  • hot video real bumper car suami dan isteri ..
  • ustaz mustaffa kamal balas commend wardina ..
  • sah bangkai pesawat mh370 telah ditemui
  • kenapa ramai yang tidak berpuas hati dengan..
  • malam pertama nuar dan jijah ada bayangan m..

  • wajib baca :

  • spisis kawan yang femes
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • tupperware puasa
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • puisi terakhir imam syafie
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • herneenazir.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • thepiratekingstories.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com
  • cikannaidris.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • simplyakuogosh.blogspot.com
  • uncleseekers-v2.blogspot.com
  • pipoq.my
  • gempakphotoshop.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2517)   wanita (1635)   diari (1390)   produk (1191)   rojak (1142)   lelaki (1033)   informasi (747)   ilmiah (734)   berita (665)   bisnes (497)   santai (451)   agama (335)   pelik (322)   review (289)   politik (288)   original (272)   lawak (230)   hiburan (228)   kesihatan (198)   gosip (175)   komputer (170)   bn (168)   keluarga (163)   cerpen (159)   destinasi (154)   artis (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (135)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (73)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)