Ular Gergasi Laut Merah 464 hits  

Ular Gergasi Laut Merah

Sejak tahun dari lepas lagi banyak blog memaparkan gambar seekor ular gergasi yang telah ditangkap Ular ini telah dibawah naik lori yang panjang Nak tengok gambar sebenar lihat gambar yang telah dizoom dibawah Berita yang disebarkan dibawah Seekor ular ge

Teruskan Membaca..



gergasi merah kembali bernyawa

ular sawa gergasi jadi teman baik sejak kecil

info ular sawa gergasi jadi teman baik sejak kecil

ular makan buaya

video ular gergasi

ular gergasi telan buaya

video ular gergasi merobohkan sebuah rumah

6 gambar apa ular sawa gergasi jadi teman baik sejak ke..

ular sawa gergasi jadi teman baik sejak kecil

ular sawa gergasi telan buaya

kenderaan firaun yang tenggelam di laut merah ditemui

ular sawa gergasi telan buaya

kenderaan firaun yang tenggelam di laut merah ditemui

kenderaan firaun yang tenggelam di laut merah ditemui

28 gambar dahsyat sungai yang ada ombak 30 meter macam ..

jawatan kosong tentera laut diraja malaysia tldm

bandar firaun dijumpai tengah laut bukti al quran menul..

mh370 pencarian dasar laut bermula

10 lelaki kantoi berpesta songsang di tengah laut

video ketinggian ombak laut hindi yang menakutkan

mh370 bagaimana pm buat kesimpulan mh370 berakhir di la..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,551
Widget Aktif : 3,859
Banner Aktif : 5,452

Domain Dibenarkan: 9,311
Jumlah Artikel : 653,605
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kenali ciri ciri wanita yang beraksi ganas ..
  • guru setubuh pelajar sendiri dalam kereta
  • video gadis menari sambil melepaskan baju m..
  • karpal mati puaka gua tempurung punca kemal..
  • punca kemalangan maut karpal singh dikenalp..
  • pelakon lelaki filem khurafat ditangkap di ..
  • sudah main banyak kali pun masih tak hamil
  • panas alvin dan vivian hasilkan klip lucah ..
  • astaghfirullahaladzim semakin berani remaja..
  • foto neelofa
  • persahabatan haiwan yang luar biasa sukar d..
  • temuduga terbuka lembaga tabung haji th 28 ..

  • wajib baca :

  • spisis kawan yang femes
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • demi ibuku
  • kahwin muda girls only
  • jika memang engkau jodohku
  • blog spammers sudah bijak
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • jangan ditangisi haid itu

  • wajib lawat :

  • arzmoha.blogspot.com
  • ourkizuna.blogspot.com
  • faizalfredley.com
  • sayapejuangbahasa.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • sagitaurus.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • mohdfaizal.my
  • hairulafiz.net
  • cikannaidris.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2535)   wanita (1643)   diari (1403)   produk (1197)   rojak (1146)   lelaki (1040)   informasi (751)   ilmiah (736)   berita (671)   bisnes (500)   santai (453)   agama (335)   pelik (322)   politik (291)   review (291)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (201)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (125)   teknologi (114)   art (113)   resepi (107)   indonesia (91)   petua (87)   gadget (83)   pr (80)   makanan (79)    (77)   jawatan (74)   servis (66)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)