mikha tambayong agama apa 133 hits  

mikha tambayong agama apa

Ramai yang tak puas hati bertanya yang mikha tambayong menganuti agama apa ok aku jawap disini yang mikha tambayong menganuti agama kritian ok so buat yang search dekat google tu mikha tambayong agama apa itulah jawapannyaLanggan rss blog ini secara percu

Teruskan Membaca..



jangan main ceduk apa saja ke bakul agama dr mohd asri ..

apa bendalah yang dia nih cuba buktikan kat malaysia ni..

apa pulak perasaan pihak jabatan agama

apa dah jadi ayam thailand banjiri negeri serambi mekah

anwar apa takut sangat apa nak dicuri dalam mh370

keburukan manusia adalah selalu lupa atas apa yang dia ..

apa kelebihan makanan sunnah delima ini

apa makna perkahwinan jika suami terlalu pentingkan kaw..

apa itu jayyid jiddan

jangan mudah tertipu apa yang anda lihat dari belakang

ayat aku memang makan dalam biar kau rasa apa aku rasa ..

info apa itu nikah gantung

apa jadi bila suami isteri berbeza mazhab

maya karin teka teki pasal apa dengan adira dan nadiya ..

sekiranya mahu berjaya kita mesti tahu apa yg dibuat se..

sham kamikaze saya tak perlu manjawab apa apa kepada se..

apa isi muatan kargo mh370 kenapa senarai manifest karg..

lawak santai daddy maksud forget apa

apa yang pelik dan hebat di beijing motor show 2014

anwar mohon maaf kepada najib apa sudah jadi

perbezaan antara org yg berjaya dgn org yg gagal terlet..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,016
Widget Aktif : 3,942
Banner Aktif : 5,409

Domain Dibenarkan: 9,351
Jumlah Artikel : 662,247
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

    

bacaan popular :

  • ramai geram bila fazura pengsan
  • awas minyak wangi racun berjenama
  • rebecca pula muat naik gambar dan status mi..
  • info it mesti tahu adakah anda tahu tahap k..
  • gambar seksi skandal shah jazle
  • ibu tanggung malu video aksi mesra anak per..
  • kematian karpal rahmat atau kerugian
  • panas video diperkosa ayah kandung
  • tiga kru kapal jepun di culik berhampiran p..
  • panas video doktor kantoi perkosa gadis baw..
  • suasana cemas dalam pesawat fireflz semalam..
  • nelydia akui babak lakonan dengan sharnaaz ..

  • wajib baca :

  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • aku penganggur
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • taman di dalam shoping mall
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya
  • puisi terakhir imam syafie
  • 10 jenis kucing mahal yang dicari
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • hotel yang pelik di dunia 7 gambar
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • superabrar.com
  • dapur-digital.blogspot.com
  • heartstoryteller.blogspot.com
  • ikhwan.my
  • bonikacak.com
  • faizalfredley.com
  • herneenazir.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • sagitaurus.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • sayapejuangbahasa.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2544)   wanita (1646)   diari (1410)   produk (1207)   rojak (1147)   lelaki (1045)   informasi (752)   ilmiah (738)   berita (676)   bisnes (503)   santai (454)   agama (336)   pelik (322)   politik (293)   review (292)   original (272)   hiburan (231)   lawak (230)   kesihatan (201)   gosip (178)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (156)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (137)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (108)   indonesia (91)   petua (88)   gadget (83)   pr (80)   makanan (80)    (77)   jawatan (75)   servis (67)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)