Facebook kena blok 171 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



surat terbuka untuk ustaz don daniyal yang dikritik ole..

facebook 1 juta rakyat malaysia menyokong shabery cheek..

kesian baru sedar diorang kena liwat

tolong sapu ubat tapi kena cerai talak 3

info baru kahwin isteri dah nak kena cerai kerana tak p..

simpan air untuk wudhu kalau kena catuan air

tak salah kalau nak bermesra tapi biarlah kena pada tem..

tukang cuci longkang kena rompak

tolong sapu ubat tapi kena cerai talak 3

hudud kalau nak laksanakan nak tak nak pas kena pujuk l..

calon pru pas kena bayar rm5000 kepada wakil rakyat umn..

kena cerai talak tiga gara gara putik kapas

kes cerai pelik tolong suami kena cerai talak tiga

rawak malam masih bersyukur walau air kena catu

bukan orang kaya je kena bayar gst jawapan untuk ahmad ..

suruh baca buku pun kena halau hanya di malaysia

ex otai keselamatan pun kena phising emel selamat ke

isteri muda kena cerai tidak tahu memasak

kena cerai talak tiga gara gara putik kapas

lawak lelaki kena paksa berkahwin

fenomena kena tindih semasa tidur




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 1,386
Widget Aktif : 3,856
Banner Aktif : 5,435

Domain Dibenarkan: 9,291
Jumlah Artikel : 650,606
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

    

bacaan popular :

  • keputusan penuh liga super dan perdana mala..
  • mengapa mendiang karpal singh tidak memakai..
  • iphone guru wanita dicuri 6 gambar panas te..
  • kisah benar pasangan z1na mati dalam kemala..
  • luahan hati wan sakinah yang sedih anaknya ..
  • 2 gambar inilah adik fasha sanda yang cun
  • gambar majlis resepsi perkahwinan syamsul p..
  • 18 april 2014 keputusan penuh jdt vs t team..
  • gadis cantik jadi pemuas nafsu abang ipar s..
  • 3 gambar isi dalam perut ikan jerung ternya..
  • urut buah buang hantu ustaz ditahan polis
  • awas 3 waktu yang dilarang mandi

  • wajib baca :

  • spisis kawan yang femes
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • tuhan sedang menguji kita
  • kesan zikir terhadap otak
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • taman di dalam shoping mall
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • faizalfredley.com
  • sagitaurus.com
  • herneenazir.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • mohdfaizal.my
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • kalishabanyakcakap.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2527)   wanita (1638)   diari (1399)   produk (1194)   rojak (1144)   lelaki (1039)   informasi (747)   ilmiah (735)   berita (670)   bisnes (499)   santai (452)   agama (335)   pelik (322)   politik (291)   review (290)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (200)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (163)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (87)   gadget (83)   pr (80)   makanan (79)   jawatan (74)    (74)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)