Facebook kena blok 177 hits  

Facebook kena blok

korang rasa tak apa yang aku rasa selalu aku sampai pejabat perkara pertama yang aku akan bukak adalah facebook tapi hari ini bukak saja facebook ini yang keluar Yaaa facebook di pejabat aku kena blok padan dengan muka budak budak pejabat aku padan muka a

Teruskan Membaca..



18sx lagi iklan pesta seks tersebar diwassap group dan ..

surat terbuka untuk ustaz don daniyal yang dikritik ole..

pelakon terkenal kena tahan positif dadah adakah itu al..

motosikal kena angkut dalam operasi

hina rosmah kena tangkap hina karpal singh hanya nasiha..

natasha hudson bengang tudung kena ciplak

pelakon terkenal kena tahan positif dadah

pelakon wanita nyaris kena samun

video kena tangkap basah tanpa pakaian

anak anak zaman sekarang selalu kena tinggal

natasha hudson bengang tudung kena ciplak

penjaga gol maut kena tendang di kepala

rekaan tudung natasha hudson kena ciplak

karpal dah mati pun nama kena jual

rumah kena hempap pokok petai

jelajahpandan wartawan antarapos kena halau keluar ini ..

jangan fikirkan yang sedap saja kadang2 kita kena juga ..

penjaga gol maut kena tendang

gempar pelakon terkenal kena tahan positif dadah adakah..

chelsea bongkak sangat kan dah kena

pelakon terkenal kena tahan positif dadah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,530
Widget Aktif : 3,923
Banner Aktif : 5,432

Domain Dibenarkan: 9,355
Jumlah Artikel : 664,894
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • artis wanita bersuami artis popular bermain..
  • halkum kekasih shahz jaszle jadi bahan lawa..
  • fesyen bertudung yang memalukan
  • pertandingan pelik tayang dada di thailand
  • kisah silam isteri mengaku pernah tidur den..
  • how being in love makes you stupid
  • dibuang kerja kantoi buat kopi pakai susu s..
  • kubur bercahaya semasa hendak dikebumikan
  • tak tahu nak pilih mana satu lelaki kahwini..
  • subhanallah jasad bercahaya sebaik hendak d..
  • mee kolok tersedap
  • mh370 pendedahan berani dan mengejutkan war..

  • wajib baca :

  • 26 fascinating films about food
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tupperware puasa
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • jika memang engkau jodohku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • kisah nabi ismail a s
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • nanamisshh.blogspot.com
  • unclesyahidinsyaallah.blogspot.com
  • superabrar.com
  • ikhwan.my
  • dapur-digital.blogspot.com
  • faizalfredley.com
  • heartstoryteller.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • life-onelove.blogspot.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • bonikacak.com
  • sagitaurus.com




  • domain tag :

    personal (2545)   wanita (1647)   diari (1411)   produk (1208)   rojak (1147)   lelaki (1046)   informasi (752)   ilmiah (738)   berita (676)   bisnes (503)   santai (454)   agama (336)   pelik (322)   politik (293)   review (292)   original (272)   hiburan (231)   lawak (230)   kesihatan (201)   gosip (179)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (156)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (137)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (108)   indonesia (91)   petua (88)   gadget (83)   pr (80)   makanan (80)    (77)   jawatan (75)   servis (68)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)