Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby 330 hits  

Baru seminggu kapel dah buat video untuk future hubby

Assalamualaikum Hey la budak ni baru seminggu kapel dah kecoh buat video bagai siap berjanji janji lagi sedar tak janji tu mungkin akan memakan diri sendiri Kalo muslim kan elok kalo kita menyebut In shaa Allah tak perlu berjanji bagai Sebab dia tu belum

Teruskan Membaca..



info baru kahwin isteri dah nak kena cerai kerana tak p..

video khas buat zulkifli noordin yang kena sound pedas ..

gambar juruwang petronas baru kerja 3 jam dah curi rm3 ..

baru 16 tahun dah pandai ikut pakwe check in hotel

baru kahwin sebulan dah kantoi dengan perempuan lain

video emma maembong buat kejutan hari jadi zizan ke 30

isu jiran terganggu alunan azan hanya seorang sahaja bu..

video buat doodle

video biadap ingat lawak ke buat camtu

video tutorial buat doodle polis

hadiah pepero sampai dah

topik buat duit atau teknik blogging dah lapuk

jangan tunggu ikhlas baru nak sedekah tapi bersedekahla..

terkini baru cmlimguaneng tau penduduk penang buat flas..

umno dah jumpa senjata baru lawan pakatan rakyat

eh dah buat

video penjelasan ustaz don tentang hadis palsu wardina ..

hangat berapi isu kenaikan gaji pentadbiran negeri sela..

video kereta muncul tiba tiba diatas jalan raya russia

video don daniyal jawab teguran wardina video itu diedi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,777
Widget Aktif : 3,849
Banner Aktif : 5,427

Domain Dibenarkan: 9,276
Jumlah Artikel : 648,796
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

  

bacaan popular :

  • anak beraksi panas baik punya jawapan sheil..
  • anak saudara karpal singh dakwa kerajaan ra..
  • luahan hati isteri kedua ashraf muslim kepa..
  • gambar gambar di hospital raja permaisuri b..
  • terkini adun paloh kemalangan di cameron hi..
  • fesyen melampau 12 foto selebriti tidak mem..
  • isi perut ikan jerung ini pastinya buat and..
  • rakaman amukan wanita pengguna plus bangsat..
  • adun bn kemalangan jalanraya isteri meningg..
  • gambar pintu ke alam bunian dirakamkan
  • cara mandi wajib yang sah
  • saya tak setuju wanita tak bertudung dihuku..

  • wajib baca :

  • spisis kawan yang femes
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • kembali menjadi burung pipit
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • super duper cute
  • 10 jenis kucing mahal yang dicari
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..

  • wajib lawat :

  • sagitaurus.com
  • faizalfredley.com
  • herneenazir.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • kalishabanyakcakap.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • cikannaidris.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com
  • simplyakuogosh.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2522)   wanita (1636)   diari (1394)   produk (1193)   rojak (1144)   lelaki (1036)   informasi (747)   ilmiah (735)   berita (668)   bisnes (497)   santai (452)   agama (335)   pelik (322)   politik (291)   review (289)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (198)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (163)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (74)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)