pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 204 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



hiburan nubhan bercinta dengan siti nordiana

zaman sekarang bercinta dah tak ada perasaan malu tanga..

baik buruk bercinta dengan lelaki lebih muda

masih bercinta nazim othman sokong keputusan bella dall..

selena gomez kembali bercinta dengan justin bieber

hiburan nubhan bercinta dengan siti nordiana

hiburan selena gomez kembali bercinta dengan justin bie..

selena gomez kembali bercinta dengan justin bieber dan ..

zul huzaimy bercinta dengan isteri orang

masih bercinta nazim othman sokong keputusan bella dall..

masih bercinta nazim othman sokong keputusan bella dall..

masih bercinta nazim othman sokong keputusan bella dall..

masih bercinta nazim othman sokong keputusan bella dall..

selesai insiden mh370 dalam 1 saat

rossa kini bercinta dengan kerabat malaysia

8 gambar selebriti tak pakai coli seluar dalam di red c..

penyamun simpan barang curi dalam perut

mayat murid tahun lima terjatuh dalam longkang rabu lep..

hairul azreen sedang bercinta dengan hanis zalikha

maya karin bercinta dengan orang jauh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,138
Widget Aktif : 3,869
Banner Aktif : 5,454

Domain Dibenarkan: 9,323
Jumlah Artikel : 654,748
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • hot pelakon lelaki terkenal di tahan malam ..
  • hot video s3ks terbaru alvin vivian dalam k..
  • angkuh dan kurang ajar tidak bertamaddun
  • suami tangisi kematian pelakon sinetron ter..
  • kejadian pelik luar biasa selepas kemalanga..
  • hot 6 gambar panas polis wanita di waktu la..
  • punca masalah angin dalam badan dan petua m..
  • gambar majlis resepsi syamsul yusof dan put..
  • video pengurus jdt 2 naik angin tumbuk peng..
  • pengurus jdt ii tumbuk pengadil
  • video aksi artis panazzs
  • 18sx ribuan saksi pertunjukan fesyen pakaia..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • hati itu umpama gelas
  • hati hati laman web hina islam
  • kembali menjadi burung pipit
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression
  • demi ibuku
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • tamimkhalili.blogspot.com
  • ikhwan.my
  • arzmoha.blogspot.com
  • ourkizuna.blogspot.com
  • faizalfredley.com
  • sayapejuangbahasa.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • sagitaurus.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • mohdfaizal.my




  • domain tag :

    personal (2538)   wanita (1644)   diari (1406)   produk (1201)   rojak (1146)   lelaki (1042)   informasi (751)   ilmiah (737)   berita (671)   bisnes (501)   santai (453)   agama (336)   pelik (322)   politik (292)   review (292)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (201)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (107)   indonesia (91)   petua (87)   gadget (83)   pr (80)   makanan (79)    (77)   jawatan (74)   servis (66)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)