Untitled 62 hits  

Untitled

Anda apa khabar x baik erm ada yang x kena tu klu anda rasa x sihat xkaya xberilmu xberani dan macam2 x lagi la hehe so kali ni apa kata kita renungkan dan berfikir sejenak tentang diri kita sekarang ni di waktu ini Cuba tanya diri anda dalam bulan ni ber

Teruskan Membaca..



untitled untitled

untitled

untitled




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,445
Widget Aktif : 3,891
Banner Aktif : 5,357

Domain Dibenarkan: 9,248
Jumlah Artikel : 643,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • emma maembong peluk siapa u
  • rampas suami hanez suraya tarik diri
  • foto gambar ramelle ashram adik jejai dan b..
  • pak yus jambu pilih model kahwin hujung tah..
  • bantuan rm2500 dari kwsp yang tidak diketah..
  • 5 pulau di indonesia ini penghuninya bukan ..
  • terkini pesawat airbus a320 berlanggar deng..
  • biodata ustaz don daniyal yang dikritik war..
  • resepi ini semakin popular buat surirumah
  • personaliti tv al hijrah ditimpa fitnah bes..
  • artis shasya yunisha meninggal dunia
  • amin idris difitnah dan diaibkan melalui sy..

  • wajib baca :

  • spisis kawan yang femes
  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kembali menjadi burung pipit
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • emak abah opah dan atuk
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • kahwin muda girls only
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • thetriptotravel.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • cikannaidris.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • simplyakuogosh.blogspot.com
  • uncleseekers-v2.blogspot.com
  • gilerhackers.com
  • pipoq.my
  • timmbill91.blogspot.com
  • usrah.my
  • anakmummycomey.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2512)   wanita (1631)   diari (1386)   produk (1191)   rojak (1142)   lelaki (1030)   informasi (747)   ilmiah (734)   berita (663)   bisnes (496)   santai (451)   agama (335)   pelik (321)   review (289)   politik (288)   original (272)   lawak (230)   hiburan (228)   kesihatan (198)   gosip (175)   komputer (170)   bn (168)   keluarga (163)   cerpen (159)   destinasi (154)   artis (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (135)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (104)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (73)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)