Cinta ditolak kerana seekor tikus putih 151 hits  

Cinta ditolak kerana seekor tikus putih

True love does exist and so does the 39 worse 39 love ahaks Kesian aku tengok si lelaki yang ditolak cintanya tu si perempuan lebih memilih si tikus putihnya hamster berbanding si lelaki Ini kisah benar Aku tak reka reka pun Tikus putih yang bertuah Kisah

Teruskan Membaca..



bukan kerana aku tak cinta episod 59 akhir

episod akhir bukan kerana aku tak cinta

kisah kerana seekor lalat dia masuk neraka

episod akhir bukan kerana aku tak cinta digabungkan epi..

bukan kerana aku tak cinta 2013 update episode 1 58

putus cinta hanya kerana patung snoopy

tonton bukan kerana aku tak cinta 2013 full episod 58

tonton bukan kerana aku tak cinta 2013 full episod 59

bukan kerana aku tak cinta 59

tonton bukan kerana aku tak cinta 2013 full episod 58

bukan kerana aku tak cinta epsd 59 akhir

bukan kerana aku tak cinta episod 59

tonton bukan kerana aku tak cinta 2013 full episod 59 6..

bukan kerana aku tak cinta episod akhir

bukan kerana aku tak cinta episod 59 60 akhir

tonton bukan kerana aku tak cinta episod 59 akhir

bukan kerana aku tak cinta episod 59 akhir

tonton online bukan kerana aku tak cinta episod episod ..

tonton bukan kerana aku tak cinta 2013 full episod 58

tonton bukan kerana aku tak cinta 2013 full episod 58

bukan kerana aku tak cinta episod 58




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,599
Widget Aktif : 3,910
Banner Aktif : 5,445

Domain Dibenarkan: 9,355
Jumlah Artikel : 665,165
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pertandingan pelik tayang dada di thailand
  • kubur bercahaya semasa hendak dikebumikan
  • dibuang kerja kantoi buat kopi pakai susu s..
  • gempar wanita mengandung bunuh diri di term..
  • how being in love makes you stupid
  • subhanallah jasad bercahaya sebaik hendak d..
  • gambar pintu ke alam bunian berjaya dirakam
  • 5 gambar kubur jenazah wanita bercahaya ket..
  • subhanallah kubur ibu tunggal adzlin lin ha..
  • tak tahu nak pilih mana satu lelaki kahwini..
  • mee kolok tersedap
  • 11gambar perempuan melayu malaysia kini sud..

  • wajib baca :

  • super duper cute
  • kasih seorang bapa
  • rahsia label pada buah buahan
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • supermummy - miza harun
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • nanamisshh.blogspot.com
  • unclesyahidinsyaallah.blogspot.com
  • superabrar.com
  • ikhwan.my
  • faizalfredley.com
  • dapur-digital.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • heartstoryteller.blogspot.com
  • life-onelove.blogspot.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • bonikacak.com
  • sagitaurus.com




  • domain tag :

    personal (2545)   wanita (1647)   diari (1411)   produk (1208)   rojak (1147)   lelaki (1046)   informasi (752)   ilmiah (738)   berita (676)   bisnes (503)   santai (454)   agama (336)   pelik (322)   politik (293)   review (292)   original (272)   hiburan (231)   lawak (230)   kesihatan (201)   gosip (179)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (156)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (137)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (108)   indonesia (91)   petua (88)   gadget (83)   pr (80)   makanan (80)    (77)   jawatan (75)   servis (68)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)