Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger 162 hits  

Jika bekerja dalam kumpulan Jangan jadi Lone Ranger

Di mana mana pun di tempat kerja sama ada di tempat saya bekerja sekarang atau pun di tempat kerja anda saya pasti kebanyakan majikan suka meletakkan kerja berkumpulan untuk menyiapkan task yang perlu disudahkan Tidak kira sama ada anda jadi maintenance k

Teruskan Membaca..



dr maza jangan jadi pembantu syaitan

mh370 jangan jadi pengecut kata rosmah

7 gambar karpal singh maut dalam kemalangan

anwar perbodohkan rakyat boleh selesai mh370 dalam satu..

jika anda menerima gaji atau bayaran perkhidmatan janga..

pemimpin umno jangan perlekeh usaha murni pas jika tida..

mawar fareeda mohon maaf isu jika ingin berfesyen tengo..

pesawat mh114 terselamat daripada musibah allah apabila..

jika anda hilang segala galanya jangan lupa kerana anda..

dr asri jangan jadi pembantu syaitan

jangan mudah terpedaya apa yang anda jika lihat ini

jangan harap pada manusia untuk jadi kuat tapi berharap..

apa jadi jika panda dicabul kena denggi

crime alert waspada lone ranger

jangan tunggu ikhlas baru nak sedekah tapi bersedekahla..

5 perkara jangan kepada anak kecil

jangan dedahkan tiga nombor terakhir kad kredit anda

1392 jangan macam tu dowh

jangan dedah tiga angka terakhir kad kredit anda

sharnaaz jangan campur tangan lana nordin

jangan percaya skim penipuan mh370




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,752
Widget Aktif : 3,900
Banner Aktif : 5,374

Domain Dibenarkan: 9,274
Jumlah Artikel : 647,954
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

  

bacaan popular :

  • lagi gambar penuh karpal singh maut dalam k..
  • budak perempuan ikut teman lelaki lepas gia..
  • apakah hikmah disebalik kematian karpal sin..
  • punca kematian pelakon cantik shasya yunish..
  • 5 gambar adun paloh yb datuk nazula kemalan..
  • anda pasti terkejut apa yang temui dalm per..
  • gambar kemalangan maut karpal singh
  • baca luahan hati isteri kedua ashraf muslim..
  • artis cantik shasya yunisha meninggal karen..
  • ditangkap ketika tengah main
  • sampel air kencing pemandu lori terlibat ke..
  • punca karpal singh maut kemalangan ngeri be..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • super duper cute
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • tupperware puasa
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • faizalfredley.com
  • sagitaurus.com
  • kalishabanyakcakap.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • thepiratekingstories.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • qiss7.blogspot.com
  • cikannaidris.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2522)   wanita (1636)   diari (1394)   produk (1193)   rojak (1143)   lelaki (1035)   informasi (747)   ilmiah (735)   berita (668)   bisnes (497)   santai (452)   agama (335)   pelik (322)   politik (291)   review (289)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (198)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (163)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (74)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)