Ikan Singgang 101 hits  

Ikan Singgang

Assalamualaikum w.b.t..Dah lama rasanya tak buat entri dalam seminggu lebih kot.. hehhe tapi ak takkan biarkan blog ni kosong dan berhabuk tanpa entri at least ak join segmen segmen dan giveaway yang dianjurkan bloggers InsyaAllah. Syawal pun dah nak mela

Teruskan Membaca..



kerakusan bom ikan menang hadiah kewartawanan malaysia ..

23 nelayan nyaris maut bot ikan bilis terbakar dan kara..

orang ni mati akibat serangan ikan pirana

sturgeon tersenarai ikan di haramkan di import ke malay..

pelik tapi benar ikan pondan di sepanyol

resepi ikan sweet sour

cuit cuit si sisik perak teknik memburu ikan gerut geru..

mee sup ikan bilis

perniagaan lumayan di malaysia kunjungi fb kaedah pente..

vmy2014 kari kepala ikan nyok nyok

14 tahun tubuh wanita ini berbau ikan dan telur busuk

agreport2013 harga ikan melampau ksu kementerian kesiha..

ikan adalah makanan otak

seorang wanita berjaya pancing ikan tuna gergasi 411 kg

mengapa pentingnya minyak ikan omega guard untuk kita

teringin makan umai ikan sarawak

ikan lumi lumik sup ikan lumi lumik goreng bersalut tep..

wanita pancing ikan tuna gergasi seberat 411 kg

kenali makanan sarawak ikan lumi lumik

senarai umpan ikan air tawar popular di malaysia

asam kari ikan pari sama nenas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,968
Widget Aktif : 3,920
Banner Aktif : 5,432

Domain Dibenarkan: 9,352
Jumlah Artikel : 662,915
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

    

bacaan popular :

  • nelydia akui babak lakonan dengan sharnaaz ..
  • gila terkejut beruk tengok gadis ni 9 gamba..
  • suasana cemas dalam pesawat fireflz semalam..
  • gempar bekas pelajar kolej islam didakwa mu..
  • saya tidak kisah tubuh dijamah mata lelaki
  • gambar rani mukerji dan aditya chopra kahwi..
  • tiga kru kapal jepun di culik berhampiran p..
  • rakam pesakit tanpa seurat benang pakar bed..
  • lain sangat muka zahida rafik sekarang ni
  • remaja perempuan upload gambar kelar tangan..
  • berita terkini pesawat mh370 dirampas bukan..
  • gambar gambar yang di ambil tepat pada wakt..

  • wajib baca :

  • super duper cute
  • kisah nabi ismail a s
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • untungnya insan bergelar wanita
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • blog spammers sudah bijak
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku penganggur
  • demi ibuku

  • wajib lawat :

  • superabrar.com
  • dapur-digital.blogspot.com
  • heartstoryteller.blogspot.com
  • ikhwan.my
  • life-onelove.blogspot.com
  • bonikacak.com
  • faizalfredley.com
  • herneenazir.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • sagitaurus.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • sayapejuangbahasa.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2545)   wanita (1646)   diari (1411)   produk (1207)   rojak (1147)   lelaki (1046)   informasi (752)   ilmiah (738)   berita (676)   bisnes (503)   santai (454)   agama (336)   pelik (322)   politik (293)   review (292)   original (272)   hiburan (231)   lawak (230)   kesihatan (201)   gosip (178)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (156)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (137)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (108)   indonesia (91)   petua (88)   gadget (83)   pr (80)   makanan (80)    (77)   jawatan (75)   servis (67)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)