Ikan Singgang 100 hits  

Ikan Singgang

Assalamualaikum w.b.t..Dah lama rasanya tak buat entri dalam seminggu lebih kot.. hehhe tapi ak takkan biarkan blog ni kosong dan berhabuk tanpa entri at least ak join segmen segmen dan giveaway yang dianjurkan bloggers InsyaAllah. Syawal pun dah nak mela

Teruskan Membaca..



gambar ikan udang naik ke darat di pantai miri sarawak

video gempar inilah bukti penemuan ikan duyung dan eksp..

ikan jadi pondan akibat pencemaran

ikan bertukar jantina secara semulajadi akibat pencemar..

belajar mem filet ikan

gambar ikan udang naik ke darat di pantai miri sarawak

gambar ikan udang naik ke darat di pantai miri sarawak

fenomena ikan jadi pondan

gambar ribuan udang dan ikan terdampar di pantai miri

foto aksi kejam nelayan jepun memburu ikan paus

resipi ikan tongkol percik

gambar ribuan udang dan ikan terdampar di pantai miri

ribuan udang ikan terdampar di pantai miri

gambar ikan udang naik ke darat di pantai miri sarawak

gambar ikan udang naik ke darat di pantai miri sarawak

resepi asam pedas ikan pari

resepi ikan 3 rasa

resepi ikan siakap kukus halia

cikgu racun 20 ekor kucing jiran guna ikan kerana kotor..

3 gambar ribuan ikan udang terdampar di pantai miri sar..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,240
Widget Aktif : 3,896
Banner Aktif : 5,364

Domain Dibenarkan: 9,260
Jumlah Artikel : 647,140
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 17 april 2014 pengurusi dap karpal singh ma..
  • punca karpal singh maut kemalangan jalanray..
  • penumpang lori cerita kemalangan maut babit..
  • karpal singh dan pembantunya meninggal duni..
  • gambar karpal singh maut dalam kemalangan
  • karpal singh maut dalam kemalangan jalan ra..
  • gambar karpal singh maut kemalangan ngeri d..
  • hiburan anak perempuan datuk sheila majid y..
  • karpal singh maut kemalangan
  • updates 7 gambar yb karpal singh maut dalam..
  • 10 sektor pekerjaan bayar gaji paling tingg..
  • video dan gambar yang menyebabkan yb karpal..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam
  • super duper cute
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • 10 jenis kucing mahal yang dicari
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • herneenazir.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • thepiratekingstories.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com
  • cikannaidris.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • simplyakuogosh.blogspot.com
  • uncleseekers-v2.blogspot.com
  • pipoq.my




  • domain tag :

    personal (2518)   wanita (1635)   diari (1390)   produk (1191)   rojak (1143)   lelaki (1033)   informasi (747)   ilmiah (734)   berita (665)   bisnes (497)   santai (451)   agama (335)   pelik (322)   review (289)   politik (288)   original (272)   lawak (230)   hiburan (228)   kesihatan (198)   gosip (175)   komputer (170)   bn (168)   keluarga (163)   cerpen (159)   destinasi (154)   artis (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (135)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (74)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)