Klip lagu aku yg dulu Tegar 329 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



lagu hanya aku paling top di pusat karaoke red box

lirik lagu iamneeta tuhan tolong aku

lirik lagu aku harus sendiri geisha band

lirik lagu sedari dulu geisha band

bukan kerana aku tak cinta episod 59 akhir

forum perdana ehwal islam pemudah yg menyusahkan

7 perkara yg suami rahsiakan dari isterinya

perbezaan antara org yg berjaya dgn org yg gagal terlet..

berbahagialah org yg dapat menjadi tuan untuk dirinya m..

elakkan berkata kosong kerana itu adalah benih2 dosa yg..

perghhh kelakuan zeila balu bekas menteri umno yg kaya ..

maka jgnlah kamu menganggap dirimu suci dialah yg palin..

sesiapa yg menolong sesuatu perkara maksiat walau hanya..

fikirkan hal hal yg paling hebat dan engkau akan menjad..

doa memberikan kekuatan pada org yg lemah membuat org t..

berfikir itu cahaya kelalaian itu kegelapan kejahilan i..

sesungguhnya ada 2 hal pada dirimu yg dicintai oleh all..

kita adalah kejadian yg sempurna tetapi apa yg kita lak..

akhirnya kita tahu siapa sebenarnya yg mahu pak lah di ..

notajari yg keberapa tah hhmm at old town white coffee

penjara malaysia antara yg terbaik dan diiktiraf di dun..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,554
Widget Aktif : 3,925
Banner Aktif : 5,430

Domain Dibenarkan: 9,355
Jumlah Artikel : 664,892
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • artis wanita bersuami artis popular bermain..
  • halkum kekasih shahz jaszle jadi bahan lawa..
  • fesyen bertudung yang memalukan
  • pertandingan pelik tayang dada di thailand
  • kisah silam isteri mengaku pernah tidur den..
  • how being in love makes you stupid
  • dibuang kerja kantoi buat kopi pakai susu s..
  • kubur bercahaya semasa hendak dikebumikan
  • tak tahu nak pilih mana satu lelaki kahwini..
  • subhanallah jasad bercahaya sebaik hendak d..
  • mee kolok tersedap
  • mh370 pendedahan berani dan mengejutkan war..

  • wajib baca :

  • 26 fascinating films about food
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tupperware puasa
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • jika memang engkau jodohku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • tanda orang sayang dekat kita
  • kisah nabi ismail a s
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • nanamisshh.blogspot.com
  • unclesyahidinsyaallah.blogspot.com
  • superabrar.com
  • ikhwan.my
  • dapur-digital.blogspot.com
  • faizalfredley.com
  • heartstoryteller.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • life-onelove.blogspot.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • bonikacak.com
  • sagitaurus.com




  • domain tag :

    personal (2545)   wanita (1647)   diari (1411)   produk (1208)   rojak (1147)   lelaki (1046)   informasi (752)   ilmiah (738)   berita (676)   bisnes (503)   santai (454)   agama (336)   pelik (322)   politik (293)   review (292)   original (272)   hiburan (231)   lawak (230)   kesihatan (201)   gosip (179)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (156)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (137)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (108)   indonesia (91)   petua (88)   gadget (83)   pr (80)   makanan (80)    (77)   jawatan (75)   servis (68)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)