Klip lagu aku yg dulu Tegar 324 hits  

Klip lagu aku yg dulu Tegar

Mula2 dengar lagu ni kat radio puas saya duk mikir sape la yg nyanyi pompuan atau lelaki suami saya pun suke dengar rupanya penyanyi cilik dari Indonesia Tegar namanya lagu ni mmg best boleh tetiba ada perasan sedih bila mendengarnya Ku yang dulu bukanlah

Teruskan Membaca..



andainya aku pergi dulu full movie

dulu tak tahu sekarang dah tahu

lirik lagu jaga dia untukku dato siti

awi rafael lagu kalau aku kaya bukan perli hanez suraya

mayat karpal singh terbujur kaku di lebuh raya plus pim..

fikirkan hal hal yg paling hebat dan engkau akan menjad..

berbahagialah org yg dapat menjadi tuan untuk dirinya m..

ahsana homestay penginapan yg selesa

orang yg dengki akan tetap merasa dengki tak kira kepad..

khusyuk yg ada cinta kpd allah ialah tanda keikhlasan i..

kita adalah kejadian yg sempurna tetapi apa yg kita lak..

org yg mampu berdiri lama dlm solat adalah org yg meran..

barangsiapa yg ingin ditlg allah saat tertimpa malapeta..

org yg mengelak pertelingkahan bknlah bmksud ia kalah n..

komunikasi adalah sesuatu yg mudah susahnya ialah apabi..

stok original reject perfume yg best

org yg mnunjukkan kebaikan pada anda itu adlh sahabat y..

kalau kita terpesona dgn nikmat dunia yg bersifat semen..

tiada lagi pemimpin dunia islam yg lantang bersuara ke ..

elakkan berkata kosong kerana itu adalah benih2 dosa yg..

gua unik yg cantik dgn cerita tersendiri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,550
Widget Aktif : 3,899
Banner Aktif : 5,379

Domain Dibenarkan: 9,278
Jumlah Artikel : 649,828
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mayat karpal singh di hina
  • 6 gambar remaja sekarang yang tidak tahu ma..
  • karam singh walia disangka meninggal dunia
  • terkejut apabila terpandang bola bowling be..
  • kewajaran di sebalik kutukan cacian dan hin..
  • terkini 6 gambar terkini adun paloh kemalan..
  • 6 gambar adun paloh kelantan cedera kemalan..
  • karpal mati meninggalkan hutang
  • ucapan takziah nik aziz kepada keluarga kar..
  • terkini 8 gambar adun paloh di hospital ipo..
  • foto foto ranggi ibu emma maembong
  • budak sekolah diratah 5 kali seminggu

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • hati hati laman web hina islam
  • emak abah opah dan atuk
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • taman di dalam shoping mall
  • tupperware puasa
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • faizalfredley.com
  • sagitaurus.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • herneenazir.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • kalishabanyakcakap.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • mohdfaizal.my
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2523)   wanita (1636)   diari (1395)   produk (1194)   rojak (1144)   lelaki (1037)   informasi (747)   ilmiah (735)   berita (668)   bisnes (497)   santai (452)   agama (335)   pelik (322)   politik (291)   review (289)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (198)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (163)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (74)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)