BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN 243 hits  

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

BINI MANA BOLEH TAHAN KALAU LAKI MAIN NGAN LELAKI PADANYA HILANG KEJANTANAN

Teruskan Membaca..



hot pelakon lelaki terkenal di tahan malam tadi positif..

kalau boleh ketawa senyumlah juga sebab ketawa bercampu..

biar papa asal bergaya kalau dah papa macam mana nak be..

bagaimana sabah boleh hilang kekayaannya

kenyataan raja azmi kalau perempuan tak tutup rambut bi..

kalau macam ini orang asli yang bersumpit pun boleh jad..

laki bini berebut jawatan

politik baru pun laki bini jugak yang bertanding

pemilihan pkr pertembungan laki bini itu demokrasi kata..

pemilihan pkr pertembungan laki bini itu demokrasi kata..

pemilihan pkr pertembungan laki bini itu demokrasi kata..

bukti kerosakan dalam pkr bila laki bini bertanding jaw..

kalau tak tahan kritikan berhentilah jadi menteri

hilang sudah karpal yang anti islam dan disanjung ramai..

mh370 saya nak bagitahu anwar kalau nak main politik ad..

pasangan pelawak pengacara tempatan hidup macam laki bi..

laki bijak cari ayam rm1 tetapi bini habiskan rm400k un..

anwar ibrahim bergaduh laki bini berebut jawatan

kalau di jalanraya boleh la dia menipu

mh370 saya nak bagitahu anwar kalau nak main politik ad..

mh370 kalau nak main politik ada batasnya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 717
Widget Aktif : 3,838
Banner Aktif : 5,485

Domain Dibenarkan: 9,323
Jumlah Artikel : 655,396
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • isu semasa tayar meletup mh192
  • anwar tunduk pada mayat karpal singh apa hu..
  • video aksi ritual bomoh 1malaysia di gua te..
  • fesyen apa macam ni memalukan
  • gejala sosial wechat whassup ibubapa sila p..
  • 15 gambar mayat mendiang karpal singh diara..
  • 5 wanita muslim tercantik dan terkaya di du..
  • 9 jenis nama anak setan menurut khalifah um..
  • baguih punya anwaribrahim dok tunduk depan ..
  • 5 gambar wanita muslim tercantik dan terkay..
  • apabila malaysian jadi pendatang tanpa izin
  • kereta hantu hebohkan moscow

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • kurang ajaran tak sesat
  • spisis kawan yang femes
  • supermummy - miza harun
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • diari sedih seekor kucing
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • jenis jenis jerawat
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • superabrar.com
  • tamimkhalili.blogspot.com
  • ikhwan.my
  • life-onelove.blogspot.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • ourkizuna.blogspot.com
  • faizalfredley.com
  • sayapejuangbahasa.blogspot.com
  • sagitaurus.com
  • herneenazir.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2539)   wanita (1644)   diari (1407)   produk (1201)   rojak (1146)   lelaki (1043)   informasi (751)   ilmiah (737)   berita (671)   bisnes (501)   santai (453)   agama (336)   pelik (322)   politik (292)   review (292)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (201)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (107)   indonesia (91)   petua (87)   gadget (83)   pr (80)   makanan (79)    (77)   jawatan (74)   servis (66)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)