Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat 168 hits  

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Tu dia apa nak jadi Berdoa sambil buat Maksiat

Teruskan Membaca..



apa nak jadi dengan anak melayu kita ni aduhyaiiiiii

apa dah jadi ayam thailand banjiri negeri serambi mekah

saya nak jadi menantu ustaz azhar

anwar mohon maaf kepada najib apa sudah jadi

anwar apa takut sangat apa nak dicuri dalam mh370

guan eng ulang dakwaan ketidakhadiran polis nak buat po..

mana pergi para pejuang ketuanan melayu tak nak ugut bu..

awas kepada pesalah letak kereta cara clamp kereta yang..

anwar mohon maaf kepada najib apa sudah jadi

lu bikin taik nak salahkan orang apa pasal

nak buat giveaway ada yang nak join tak

buat maksiat sambil berselfie gigih sangat kau tempah b..

apa pulak plan celaka spr lantik pengarah jps jadi pega..

video emma maembong buat kejutan hari jadi zizan ke 30

lawatan ke malaysia adik kembar obama tidak tahu apa na..

cili kasi taruk apa sepcialnya karpal sampai nak jadika..

nak buat giveaway sikit boleh tak

pkr lapar kepingin putrajaya sambil tu duit bina surau ..

kapal disamun berhampiran pulau ketam sabah diceroboh a..

kapal disamun berhampiran pulau ketam sabah diceroboh a..

apa sudah jadi dengan tablet 1malaysia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 3,006
Widget Aktif : 3,912
Banner Aktif : 5,450

Domain Dibenarkan: 9,362
Jumlah Artikel : 666,489
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar pel cur yang paling popular di du..
  • fesyen telletubies rabecca dikritik peminat
  • tak tahu macam mana air mani saya boleh ada..
  • top 10 artis melayu dengan arak
  • subhanallah lagi gambar kubur jenazah wanit..
  • subhanallah kubur ibu tunggal ini bercahaya..
  • aksi selebriti menyakitkan mata dan perasaa..
  • kubur seorang ibu tunggal adzlin lin halimi..
  • audio panggilan hangit cikgu izzuddin famou..
  • subhanallah lagi gambar kubur jenazah wanit..
  • lana nordin bidas peminat di instagram isu ..
  • bergambar iktibar jenazah haslianatul azlin..

  • wajib baca :

  • tips balik kampung dengan selamat
  • emak abah opah dan atuk
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • demi ibuku
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • hati hati laman web hina islam
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kisah nabi ismail a s
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • nanamisshh.blogspot.com
  • unclesyahidinsyaallah.blogspot.com
  • ciklapunyabelog.blogspot.com
  • superabrar.com
  • tamimkhalili.blogspot.com
  • ikhwan.my
  • faizalfredley.com
  • herneenazir.com
  • life-onelove.blogspot.com
  • heartstoryteller.blogspot.com
  • dapur-digital.blogspot.com
  • sagitaurus.com




  • domain tag :

    personal (2546)   wanita (1648)   diari (1412)   produk (1211)   rojak (1147)   lelaki (1046)   informasi (752)   ilmiah (738)   berita (679)   bisnes (503)   santai (454)   agama (336)   pelik (322)   politik (293)   review (292)   original (272)   hiburan (232)   lawak (230)   kesihatan (201)   gosip (180)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (157)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (137)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (108)   indonesia (91)   petua (88)   gadget (83)   pr (80)   makanan (80)    (77)   jawatan (75)   servis (68)   fotografi (61)   sukan (61)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)