video Mamat ni MENTAL tapi 105 hits  

video Mamat ni MENTAL tapi

Video ini dirakamkan di hospital sakit jiwa di Kelantan Kita doakan beliau cepat sembuh dan hidup normal seperti insan lain insyaAllah Suara sedap kalau jadi artis ni pasti boleh melutop tapi itu lah hakikat dunia mungkin menghadapi masalah yang tidak dap

Teruskan Membaca..



apa kes mamat ni muslim tapi tergamak lapor polis terga..

umur lapan tahun tapi sudah pandai menonton video muzik..

mamat ni mental

apa kes mamat ni muslim tapi tergamak lapor polis terga..

video misteri kemunculan kereta secara tiba tiba menjad..

bukan sekadar gambar biasa tapi penuh 1001 makna

adun paloh stabil tapi kritikal

kan dah kata anwar ibrahim tak membela dirinya dalam ma..

utusan hanya pandai buat fitnah tapi tak berani berdepa..

saya bukan nak aibkan tapi nak tegur ustaz don wardina

pakatan rakyat berlagak sebagai penjaga keamanan dan ke..

5 perkara wanita suka tapi lelaki benci

biar pendiam tapi berisi daripada bising menyusahkan or..

sweetie mochi sedap tapi kecil

lahir anak luar nikah tapi mengaku anak angkat

dome of the rock menjadi rebutan tapi pasti akhirnya ke..

usah terlalu hairan melihat pelangi tapi terlebih haira..

khalid ibrahim yang bodoh tapi operator kilang nestle p..

panas pesawat belum jumpa tapi buku kehilangan mh370 da..

majlis resepsi shamsul yusof dan adiknya sederhana tapi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,982
Widget Aktif : 3,898
Banner Aktif : 5,425

Domain Dibenarkan: 9,323
Jumlah Artikel : 656,798
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

  

bacaan popular :

  • inilah remaja melayu kita
  • pelakon terkenal kena tahan positif dadah a..
  • kakak terkejut beruk tengok aksi adik denga..
  • gambar terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • alim kucing sham kamikaze ada skandal bini ..
  • gambar selebriti tak pakai bra di red carpe..
  • foto uqasha senrose buat tayangan aset ters..
  • rebecca islam pakai baju ketat macam nangka..
  • gambar penumpang pesawat mas mh 192 selamat..
  • luahan sayu fiza elite kontroversi pencerai..
  • video mendarat mendebarkan pesawat mas mh19..
  • foto anwar dan mat sabu buat solat jenazah ..

  • wajib baca :

  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • kasih seorang bapa
  • never date a person who
  • demi ibuku
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • hati itu umpama gelas
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur
  • taman tema unik tapi pelik
  • 5 tips penjagaan kulit untuk wanita
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • superabrar.com
  • tamimkhalili.blogspot.com
  • ikhwan.my
  • life-onelove.blogspot.com
  • arzmoha.blogspot.com
  • faizalfredley.com
  • herneenazir.com
  • sagitaurus.com
  • sayapejuangbahasa.blogspot.com
  • ourkizuna.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2539)   wanita (1644)   diari (1407)   produk (1201)   rojak (1146)   lelaki (1043)   informasi (751)   ilmiah (737)   berita (671)   bisnes (501)   santai (453)   agama (336)   pelik (322)   politik (292)   review (292)   original (272)   lawak (230)   hiburan (229)   kesihatan (201)   gosip (176)   bn (170)   komputer (170)   keluarga (165)   cerpen (159)   artis (155)   destinasi (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (136)   english (126)   teknologi (114)   art (113)   resepi (107)   indonesia (91)   petua (87)   gadget (83)   pr (80)   makanan (79)    (77)   jawatan (74)   servis (66)   fotografi (61)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (53)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)