EDISI SENTAP GAMBAR BOGEL ELIZABETH WONG ADUN BUKIT LANJAN unknown hits  

EDISI SENTAP GAMBAR BOGEL ELIZABETH WONG ADUN BUKIT LANJAN

Rasanya dah lama dah cerita ni bermain main dalam media massa dan dunia politik di Malaysia kan tapi still takde keputusan lagi berhubung dengan kes berkenaan baru baru ini jejaka yang dikatakan menyebarkan gambar bogel Elizabeth Wong kini sudah berjay

Teruskan Membaca..



razif serah kepada polis membuat siasatan isu fitnah ad..

mohd nor hamzah adun bukit payong bakal disiasat polis

baju lumba basikal bogel dikecam gambar

adun pas bukit payong mulut longkang

mb buat laporan polis terhadap fitnah adun bukit payong

razif bakal saman mohd nor adun bukit payong

adun bukit chandan warnai kejohanan

anwar semakin pening bila teng chang kim elizabeth wong..

tein chua mengamuk elizabeth wong dirakam hadir beri so..

edisi malam jumaat cium kemaluan isteri tidak bau syurg..

elizabeth wong beri kejutan sokong khalid ibrahim

adun rasis ng wei aik ditangkap polis kerana pps

pecah rahsia pas hantar tiga nama adun pas sebagai calo..

calon mb pas hantar tiga nama satu adun parti

pembetulan mustafa ali sahkan memang pas hantar 3 nama ..

13 adun pas patuh keputusan

mb nama azmin tak disenarai pas hantar 3 nama adun send..

pas hantar tiga nama termasuk adun parti itu

adun pkr merajuk dengan anwar bila dia tidak disenaraik..

adun dap piasau kemaruk nak berbohong guna gambar di sy..

stok ketum selangor masaalahnya adun adun melayu pkr ti..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 413
Widget Aktif : 3,993
Banner Aktif : 6,417

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,179
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 21 perkara tentang scotland yang merdeka ya..
  • 12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilan..
  • lagu terakhir allahyarham alda yang menyera..
  • panas akibat hina lagu negaraku
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • zarina ann julie berkahwin dengan negro
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • usikan lif mortal kombat
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cinta vs materialistik
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)