EDISI SENTAP GAMBAR BOGEL ELIZABETH WONG ADUN BUKIT LANJAN unknown hits  

EDISI SENTAP GAMBAR BOGEL ELIZABETH WONG ADUN BUKIT LANJAN

Rasanya dah lama dah cerita ni bermain main dalam media massa dan dunia politik di Malaysia kan tapi still takde keputusan lagi berhubung dengan kes berkenaan baru baru ini jejaka yang dikatakan menyebarkan gambar bogel Elizabeth Wong kini sudah berjay

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 366
Widget Aktif : 3,855
Banner Aktif : 6,806

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,947
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • saya ternampak
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • tip elak perut buncit
  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • sapa nak duit mai baca ni
  • nenek ini pertama kalinya jejak kaki ke pan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tanda tanda kanser payudara
  • cerita semalam hot spring kah
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)