TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI unknown hits  

TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI

Aku Ayie Sekarang aku belajar di Kuantan Aku amik course Civil Engineering Kiranya aku ni budak civil lah Aku final sem dah ni Aku dah 21 tahun masa depan memang kena pikir Tapi aku tak pernah pun berangan apa aku akan jadi pada masa akan datang N

Teruskan Membaca..



hidup lelaki musnah kerana cinta seorang perempuan baha..

luluh hati ini bila seorang ibu terpaksa tinggalkan bay..

apakah sah solat andai seorang lelaki itu memakai emas

apakah sah solat andai seorang lelaki itu memakai emas

apakah sah solat andai seorang lelaki itu memakai emas

luahan perasaan isteri kedua ashraf muslim yang menyent..

hidup lelaki musnah kerana cinta seorang perempuan baha..

gambar wanita seksi ini sebenarnya seorang lelaki jom t..

4 pesanan menyentuh hati seorang ayah buat najwa mahiad..

surat saat tercetusnya cinta monyet seorang budak sekol..

4 pesanan menyentuh hati seorang ayah buat najwa mahiad..

mesti baca berhati hati dengan lelaki cina tua ini

luahan sayu hati seorang guru diceraikan suami ketika m..

berhati hati dengan lelaki cina tua ini

pengetahuan tentang islam buka hati lana terima lamaran..

seramai 20 orang awam bekerjasama angkat sebuah bas sel..

ayoyo deyy tambi ketua pemuda mic marah nurul izzah dit..

terjunan cinta dua gadis dua gadis demi seorang lelaki

panasss seorang pemilik lamborghini gallardo hanya mamp..

untungnya menjadi seorang perempuan

makjemah untungnya menjadi seorang perempuan makjemah c..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 349
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 7,180

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,203
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • panass harapkan muka je lawa perempuan aten..
  • foto awal ashaari dirawat di hospital besar..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • 4 gambar awal ashaari terlibat dalam kemala..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah
  • tanda tanda kanser payudara
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)