TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI unknown hits  

TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI

Aku Ayie Sekarang aku belajar di Kuantan Aku amik course Civil Engineering Kiranya aku ni budak civil lah Aku final sem dah ni Aku dah 21 tahun masa depan memang kena pikir Tapi aku tak pernah pun berangan apa aku akan jadi pada masa akan datang N

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 295
Widget Aktif : 3,851
Banner Aktif : 6,810

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,817
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • saya ternampak
  • tip elak perut buncit
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • sapa nak duit mai baca ni
  • nenek ini pertama kalinya jejak kaki ke pan..
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • lol saya ternampak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • bahaya ajinomoto
  • cerita semalam hot spring kah
  • melayu boleh
  • tanda tanda kanser payudara
  • ciri ciri wanita solehah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)