TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI unknown hits  

TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI

Aku Ayie Sekarang aku belajar di Kuantan Aku amik course Civil Engineering Kiranya aku ni budak civil lah Aku final sem dah ni Aku dah 21 tahun masa depan memang kena pikir Tapi aku tak pernah pun berangan apa aku akan jadi pada masa akan datang N

Teruskan Membaca..



anak bekas ketua polis negara telah membunuh seorang le..

reaksi lucu dan menyentuh hati 4 lelaki yang cuba rasai..

kisah seorang lelaki gila yang bakal buat anda ketawa

pelakon lelaki yang pernah berbogel demi menjayakan wat..

lelaki gila memecahkan cermin bukit safa

kantoi video lelaki henjut belakang kereta tersebar

wanita kurus idaman setiap lelaki

makjemah wanita kurus idaman setiap lelaki makjemah com

bermula 1 jun lelaki islam tak solat jumaat akan di pen..

makjemah 10 hujah kenapa lelaki ini tidak melabur dalam..

misteri penemuan lelaki dibakar di kebun sawit

kesal video panas disebar teman lelaki dia bunuh diri

kedah denda lelaki islam yang tidak solat jumaat bermul..

lelaki gemukkan teman wanita gara gara takut dirampas o..

video 2 pelajar lelaki sedang asyik bercium dikecam ora..

kedah denda lelaki islam yang tidak solat jumaat bermul..

wanita kurus idaman setiap lelaki

wanita kurus idaman setiap lelaki

tubuh lelaki ini penuh dengan tato logo syarikat antara..

kedah denda lelaki islam yang tidak solat jumaat bermul..

lelaki mati dibakar guna pelepah kelapa sawit




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 190
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • taman di dalam shoping mall
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • hati itu umpama gelas
  • never date a person who
  • aku penganggur
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • jangan ditangisi haid itu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)