TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI unknown hits  

TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI

Aku Ayie Sekarang aku belajar di Kuantan Aku amik course Civil Engineering Kiranya aku ni budak civil lah Aku final sem dah ni Aku dah 21 tahun masa depan memang kena pikir Tapi aku tak pernah pun berangan apa aku akan jadi pada masa akan datang N

Teruskan Membaca..



mh17 luahan hati wartawan dengan sikap seorang wartawan..

inilah luahan hati anak lelaki uncle yang langgar peuge..

rahsia kejelitaan seorang lelaki

inilah luahan hati anak lelaki uncle yang langgar peuge..

luahan hati seorang juruterbang mas

punca kiki bertindak keterlaluan dengan membuli seorang..

sejahat manapun lelaki dia tetap ada perasaan inginkan ..

inilah luahan hati anak lelaki uncle yang langgar peuge..

misteri seorang lelaki tak sedar ada wanita aneh menump..

tidak aku tinggalkan fitnah yang lebih berbahaya bagi s..

video kejutan seorang remaja lelaki dicabut 232 gigi se..

kisah seorang budak lelaki yg bersungguh menjaga solatn..

sejahat manapun lelaki dia tetap ada perasaan inginkan ..

berkongsi hati dan perasaan dalam penulisan blog dengan..

ukuran yang paling tinggi tentang adab seseorang itu ia..

luahan hati wartawan hanya kerana seorang wartawan tv s..

tun mahathir luahkan perasaan tentang kekejaman kematia..

luluh hati suami rakam isteri berzina dalam kereta deng..

seorang ibu dibom hingga mati ketika berbuka puasa

bas terbakar seorang penumpang di tahan

gaza israel sahkan seorang tenteranya hilang dan 28 dah..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 456
Widget Aktif : 3,897
Banner Aktif : 6,205

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,804
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan m..
  • cigarette racing speedboat kepunyaan dyam b..
  • rahsia saddam hussien
  • antara artis terkenal luar negara yang tera..
  • video perlakuan pelik beberapa ekor anjing ..
  • move on
  • astro pertahan tindakan serah kontrak lumay..
  • selekoh rasau tagih nyawa
  • astro tampil pertahan isu beri kontrak pada..
  • berhati hati di jalan raya
  • wartawan didakwa aibkan mangsa mh17

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips balik kampung dengan selamat
  • jenis jenis jerawat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)