TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI unknown hits  

TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI

Aku Ayie Sekarang aku belajar di Kuantan Aku amik course Civil Engineering Kiranya aku ni budak civil lah Aku final sem dah ni Aku dah 21 tahun masa depan memang kena pikir Tapi aku tak pernah pun berangan apa aku akan jadi pada masa akan datang N

Teruskan Membaca..



mh17 luahan hati wartawan dengan sikap seorang wartawan..

seram seorang lelaki tak sedar ada wanita aneh menumpan..

inilah luahan hati anak lelaki uncle yang langgar peuge..

luahan hati seorang juruterbang mas

ukuran yang paling tinggi tentang adab seseorang itu ia..

luluh hati suami rakam isteri berzina dalam kereta deng..

seram seorang lelaki tak sedar ada wanita aneh menumpan..

seram seorang lelaki tak sedar ada wanita aneh menumpan..

misteri seorang lelaki tak sedar ada wanita aneh menump..

tidak aku tinggalkan fitnah yang lebih berbahaya bagi s..

video kejutan seorang remaja lelaki dicabut 232 gigi se..

kisah seorang budak lelaki yg bersungguh menjaga solatn..

luahan hati wartawan hanya kerana seorang wartawan tv s..

berkongsi hati dan perasaan dalam penulisan blog dengan..

luahan hati seorang juruterbang mas

sejahat manapun lelaki dia tetap ada perasaan inginkan ..

kisah lelaki tua buat anda berfikir tentang kehidupan

tun mahathir luahkan perasaan tentang kekejaman kematia..

keluhan seorang anggota pdrm tentang polis marin yang d..

luahan hati seorang juruterbang mas

aksi elfira loy pegang tangan kekasih barunya comelnya ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 357
Widget Aktif : 3,820
Banner Aktif : 6,292

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,324
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • salam lebaran
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • selamat hari raya
  • aplikasi untuk scan kod bar bagi kempen boi..
  • kadar tol harus dikaji
  • dulu nyah kini daie
  • selamat hari raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)