TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI unknown hits  

TENTANG HATI DAN PERASAAN SEORANG LELAKI

Aku Ayie Sekarang aku belajar di Kuantan Aku amik course Civil Engineering Kiranya aku ni budak civil lah Aku final sem dah ni Aku dah 21 tahun masa depan memang kena pikir Tapi aku tak pernah pun berangan apa aku akan jadi pada masa akan datang N

Teruskan Membaca..



kisah sebenar dari seorang jamaah masjid dan pencerahan..

gambar neelofa beraksi manja disamping seorang lelaki

lelaki diheret seperti anjing oleh seorang wanita

gadis remaja bangga dapat teruna seorang lelaki

sejahat manapun lelaki dia tetap ada perasaan inginkan ..

gambar neelofa beraksi manja disamping seorang lelaki

gambar yang paling menyentuh perasaan 14 febuari 2014

kisah wanita cantik yang dulunya seorang lelaki

gambar neelofa beraksi manja disamping seorang lelaki

emma maembong peluk sakan seorang lelaki didedahkan

30 fakta menarik tentang seorang wanita

ukuran yang paling tinggi tentang adab seseorang itu ia..

luluh hati suami rakam isteri berzina dalam kereta deng..

jangan paksa hati dan perasaan saya erra fazira

kerana jatuh hati pandang pertama lelaki tampal notis d..

kerana jatuh hati pandang pertama lelaki tampal notis d..

kerana jatuh hati pandang pertama lelaki tampal notis d..

jangan paksa hati dan perasaan saya erra fazira

jangan paksa hati dan perasaan saya erra fazira

erra fazira rayu jangan paksa hati dan perasaan saya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,495
Widget Aktif : 3,814
Banner Aktif : 5,446

Domain Dibenarkan: 9,260
Jumlah Artikel : 645,806
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



    

bacaan popular :

  • terkini updates 7 gambar yb karpal singh ma..
  • erma fatima redha dihumban ke neraka
  • hot video real bumper car suami dan isteri ..
  • 7 gambar aksi remaja yang semakin rendah ak..
  • gambar ahli parlimen bukit gelugor karpal s..
  • 6 gambar kemalangan maut melibatkan ahli pa..
  • malam pertama nuar dan jijah ada bayangan m..
  • karpal singh maut dalam kemalangan rip
  • yb karpal singh meninggal dunia kemalangan ..
  • karpal singh maut dalam kemalangan ngeri ga..
  • karpal singh mati terbunuh dalam nahas jala..
  • karpal singh meninggal dunia akibat kemalan..

  • wajib baca :

  • aku penganggur
  • spisis kawan yang femes
  • kurang ajaran tak sesat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • taman di dalam shoping mall
  • super duper cute
  • rahsia label pada buah buahan
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • supermummy - miza harun
  • 26 fascinating films about food
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • herneenazir.com
  • akudakmalaysia.blogspot.com
  • cekerim10sen.blogspot.com
  • thetriptotravel.blogspot.com
  • thepiratekingstories.blogspot.com
  • darihatiteruskehati.blogspot.com
  • qiss7.blogspot.com
  • cikannaidris.blogspot.com
  • hairulafiz.net
  • simplyakuogosh.blogspot.com
  • uncleseekers-v2.blogspot.com
  • pipoq.my


  • domain tag :

    personal (2518)   wanita (1635)   diari (1390)   produk (1191)   rojak (1143)   lelaki (1033)   informasi (747)   ilmiah (734)   berita (665)   bisnes (497)   santai (451)   agama (335)   pelik (322)   review (289)   politik (288)   original (272)   lawak (230)   hiburan (228)   kesihatan (198)   gosip (175)   komputer (170)   bn (168)   keluarga (163)   cerpen (159)   destinasi (154)   artis (154)   warez (147)   tutorial (146)   dewasa (135)   english (123)   teknologi (114)   art (113)   resepi (105)   indonesia (91)   petua (86)   gadget (83)   pr (80)   makanan (78)   jawatan (74)    (74)   servis (66)   fotografi (60)   sukan (60)   sekolah (57)   lirik (51)   serius (36)   fesyen (35)   motivasi (16)   tanaman (15)   automotif (10)   cinta (4)   news (3)   peraduan (2)   info (2)   duplicate (1)   infomasi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   blog (1)   mall (1)   kedai (1)   technology (1)   entertainment (1)   online (1)   ibu (1)   automotive (1)   pkr (1)