INI DIA SEJARAH KUNTILANAK DAN SEJARAH PONTIANAK unknown hits  

INI DIA SEJARAH KUNTILANAK DAN SEJARAH PONTIANAK

Kuntilanak bahasa Melayu puntianak pontianak adalah hantu yang dipercaya berasal dari perempuan hamil yang meninggal dunia atau wanita yang meninggal kerana melahirkan dan kanak kanak tersebut belum sempat lahir Nama kuntilanak atau pontianak kemungk

Teruskan Membaca..



sejarah hitam artis malaysia terkantoi tak pakai seluar..

sejarah keturunan dan jenama telefon bimbit dulu hingga..

sejarah cauvinis di pulau pinang

sejarah hitam artis malaysia terkantoi tak pakai seluar..

jeneral perang terhebat dalam sejarah perparangan islam

tahukah kamu sejarah peristiwa nuzul quran

sejarah bangsa melayu hubungannya dengan bangsa khmer

fakta fakta sejarah ketika pendaratan jepun di tanah me..

sam smith cipta sejarah bolot 5 anugerah grammy

aksi terburuk dalam sejarah

10 perang tersingkat sepanjang sejarah

liwat tetap liwat zaman kebodohan bernama reformasi dah..

maharaja lawak mega 2014 cipta sejarah tarik 53 juta pe..

dokumen sejarah yang membongkar siapa yang mula mula tu..

kanak kanak paling berani dalam sejarah

lupakan sejarah ohhh tidak mungkin

sejarah gambar gambar perjalanan anwar ke penjara sunga..

tahukah kamu sejarah dan hukum merayakan tahun baru

islam di china sejarah yang disembunyikan part 3

mh370 terus jadi misteri terbesar dalam sejarah penerba..

mh370 terus jadi misteri terbesar dalam sejarah penerba..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 220
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 7,024

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,066,883
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • shaheizy sam dedah siapa yang pernah jadi k..
  • pengakuan mak janda pernah diratah anak sau..
  • tragedi van sekolah murid perempuan berusia..
  • panas nabila huda mengamuk gila di instagra..
  • gambar madonna jatuh tergolek di pentas ter..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • video ulama pas gelak besar dekat wan ji is..
  • kitakawan printscreen arahan mat sabu langg..
  • kisah rasulullah saw dengan buah limau
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cinta terlarang
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • tips nak jadi hotstufff
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)