TUTORIAL LETAK LAGU DALAM BLOG unknown hits  

TUTORIAL LETAK LAGU DALAM BLOG

Tutorial nie direquest oleh shahdiana Jejak tak dapat dikesan sebab 039 profile disable 039 Takde link blog Takpela harap dia selalu lar datang cnie dan tengok tutorial nie Okeyh Shahdiana tanya macam mana nak letak lagu dalam blog Bila masuk jek blog

Teruskan Membaca..



tutorial letak gambar instagram di sidebar blog

tutorial letak cctv di blog

cara letak button like the blog

tutorial cara letak iklan bawah entri pertama

tutorial letak widget atas header

tutorial cara letak rss atau atom feed blog

tutorial resize blog template

tutorial letak iklan churpchurp dengan penerangan menge..

penjelasan bomba kanak kanak putus kepala dalam kemalan..

pengantin bersanding dalam bas rapid penang

fara fauzana akhirnya mengaku sudah ada boyfriend dalam..

mayat bayi berbau harum walau dibuang di dalam tong sam..

anzalna nasir jadi bibik dalam orang gaji iq

realiti laila majnun dalam dunia tersembunyi

ini dia barua dalam pas

penjelasan bomba kanakkanak putus kepala dalam kemalang..

cheque nuffnang rm357 71 kasi simpan dalam tabung bank

hati hati malware anda dalam video ini dan wanita alkoh..

inilah bayi comel dalam tahanan dimana sperma ayahnya d..

saf dalam solat

kisah pasangan berzina mati dalam kemalangan dahsyat sa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 531
Widget Aktif : 4,039
Banner Aktif : 7,058

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,072,456
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • romie mahu hanez jadi isteri yang baik
  • kena perkosa dalam pasaraya di kelantan gil..
  • kereta arwah tuan guru nik aziz dijual
  • innalillahi ahmadinejad menghina dua sahaba..
  • pegh 12 gambar adik tasha shila yang daring..
  • wanita seberat 800kg ini berjaya kurus hing..
  • zizan razak bukan teman istimewa saya maemb..
  • kenyataan nik abduh buat mak janda ghairah
  • mengerikan penerjun payung terjun tersangku..
  • nazim othman disahkan ada ketumbuhan otak
  • luahan hati komando atm apa hak kamu untuk ..
  • isteri curang melekat ketika seks bersama k..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • di tubir bibir mataku
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • kisah nabi ismail a s
  • cinta vs materialistik
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)