TUTORIAL LETAK LAGU DALAM BLOG unknown hits  

TUTORIAL LETAK LAGU DALAM BLOG

Tutorial nie direquest oleh shahdiana Jejak tak dapat dikesan sebab 039 profile disable 039 Takde link blog Takpela harap dia selalu lar datang cnie dan tengok tutorial nie Okeyh Shahdiana tanya macam mana nak letak lagu dalam blog Bila masuk jek blog

Teruskan Membaca..



cara memasang twitter card dalam blog

sebab tu orang suruh letak dalam bloglist

unik penginapan 5 bintang dalam kontena

pentingkah kerusi keselamatan kanak kanak dalam kereta

5 jenis seluar dalam lelaki dan personaliti si pemakain..

lawak gila babi pemimpin umno terserlah dalam kemelut t..

kisah budak 10 tahun yang berjaya dalam perniagaannya

taliban mengaku bertanggungjawab dalam nahas helikopter

sprm bongkar sindiket kereta klon dalam jpj

budak maut ibu parah dalam kemalangan

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

makjemah kisah budak 10 tahun yang berjaya dalam pernia..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

jawatan kosong di lembaga hasil dalam negeri lhdn 13 me..

oppo r7 tertiris dalam video iklan turut memperlihatkan..

najib razak tiba di sabah dalam rangka lawatan kerja se..

tanak nasi tehe tehe dalam cengkerang

hiasan rumah yang dilarang dalam islam

faizal tahir muncul dalam program pemuda pas

hiasan rumah yang dilarang dalam islam

keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini sujud bole..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 219
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wang bukanlah segalanya
  • cinta terlarang
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • monolog rasa
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • taman di dalam shoping mall
  • 26 fascinating films about food
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • motivasi nak jadi cantik
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)