BETUL BETUL UNIK TARIAN NAGA DALAM AIR unknown hits  

BETUL BETUL UNIK TARIAN NAGA DALAM AIR

Sempena Tahun Baru Cina baru baru ini sekumpulan penyelam telah membuat persembahan tarian naga di dalam air Persembahan yang berlangsung pada 19 Januari 2012 itu diadakan di Akuarium Shanghai China sumber chinadaily com

Teruskan Membaca..



kasih sayang yang tidak betul mampu merosakan anak

rahsia tarikh lahir betul ke tidak

kuliah adab mandikan bayi yang baru lahir dengan cara y..

memang betul sangat kata tun m ni

pas memang munafik kali ini memang betul betul

yakin dengan cara mandi wajib anda mari baca cara mandi..

betul neelofa di risik istana

betul ke iphone 5s gajet impian setiap blogger

memang bacul betul dia rupanya

video cara meramas payudara dengan betul

hasnol badaruddin betul betul lari dari rumah open hous..

cara menghilangkan jerawat dengan betul

panduan dan cara menjaga rambut dengan betul

info auto cara penggunaan gear automatik dengan betul r..

betul ke 2 orang adun pas dapat bayaran lumayan untuk s..

ask help betul ke gaji captain kapal rm25 000 sebulan

duit mangsa mh370 hilang dalam bank biar betul

betul sangat dah kata tun mahathir ni

video mesti tengok memang betul betul berani pakcik tua..

laju betul servis shaklee

pelajar junior dirogol beramai ramai di itn malang betu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 443
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,425

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,504
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..
  • fakta menarik petir dalam al quran
  • pemenang anugerah lawak warna 2014
  • malaysia raih emas pertama sukan asia inche..
  • siapakah pembeli pertama iphone 6
  • beg cari makan
  • siti sally the sisters closet dress giveawa..
  • mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor leng..
  • mh17 waris hampir semua anggota perkeso dal..
  • tony puaka presiden kelam kabut salahanwar
  • kreatif ibu kepada kanak kanak ini ubah con..
  • hati hati pengguna fb dedah perkhidmatan to..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sketsa cinta awak dan saya
  • emak abah opah dan atuk
  • kembali menjadi burung pipit

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)