BETUL BETUL UNIK TARIAN NAGA DALAM AIR unknown hits  

BETUL BETUL UNIK TARIAN NAGA DALAM AIR

Sempena Tahun Baru Cina baru baru ini sekumpulan penyelam telah membuat persembahan tarian naga di dalam air Persembahan yang berlangsung pada 19 Januari 2012 itu diadakan di Akuarium Shanghai China sumber chinadaily com

Teruskan Membaca..



bahasa melayu tidak pelik tapi unik 5 betul ke benar

kalau betul nak ikut sunnah rasulberkaitan kematian

sebutan amin yang betul

tindakan marina juki betul betul tutup periuk nasi saya..

tuto solat fardhu subuh yang betul

gambar selfie ini betul betul buat orang tertipu

gambar selfie ini betul betul buat orang tertipu

fazura bengang betul perangai zizan razak di mlm 2014

biar betul rupa rupanya inilah punca sebenar tmj tolak ..

7 cara betul merotan anak dalam islam

biar betul rupa rupanya inilah punca sebenar tmj tolak ..

kejadian ini betul betul menggemparkan dunia

yuna bercinta dengan adik ashraf sinclair betul ke tida..

ajar anak cara pegang pensil yang betul

kali ini tgna nik aziz betul betul masuk icu bukan fitn..

sila lihat betul betul tanpa seurat benang tu pemandang..

fuh betul ke nih gadis yang terlebih 0nani yang tak ras..

kasihan betul

gambar selfie ini betul betul buatkan orang ramai terti..

biar betul presiden pas tak melampau ke ni

panduan mendidik anak dengan betul




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 403
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 7,017

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,374
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • macam ni punya perniaga online pun ada
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)