BETUL BETUL UNIK TARIAN NAGA DALAM AIR unknown hits  

BETUL BETUL UNIK TARIAN NAGA DALAM AIR

Sempena Tahun Baru Cina baru baru ini sekumpulan penyelam telah membuat persembahan tarian naga di dalam air Persembahan yang berlangsung pada 19 Januari 2012 itu diadakan di Akuarium Shanghai China sumber chinadaily com

Teruskan Membaca..



betul atau tidak

pelawak kasanova kalau betul bertaubatlah bocey

remaja ini berumur 110 tahun biar betul

mama kejam sial lembu betul

pelawak kasanova kalau betul bertaubatlah bocey

betul gaji pm singapura tertinggi di dunia dah memang p..

betul tu najib 1mdb tidak muflis yang muflis rakyat hut..

betul ke dia tu takkan sekolah takda tandas

makan phytonatal boleh kurus betul ke

kenali minyak wangi anda dan cara guna minyak wangi yan..

nenek tua kena belasah dengan perompak kurang ajar betu..

mama kejam sial lembu betul

biadap betul ibu ni sanggup menyusu anak di kalangan ra..

mama kejammm sial lembu betul

makjemah mama kejam sial lembu betul makjemah com

prk permatang pauh betul ker pakatan haprak masih 1 pas..

cara menggunakan common sense dengan betul

biar betul rebus telur ayam guna air kencing

amal yang betul

24 gambar lawak bila keja tak dibuat dengan betul faile..

betul ke vitagen boleh aktifkan sel kanser ini jawapann..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,586
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • macam macam wau ada
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • apa petanda jika mimpi ular
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)