BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET unknown hits  

BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET

Dengan beberapa step je kat Photoshop tu dah boleh nampak buah d korang Ni la akibatnya kepada siapa yang pakai sexy sangat baju nipis ataupun tak pakai bra Memang korang senang kena scan la kejap lagi Jadi kepada wanita di luar sana yang ad

Teruskan Membaca..



berani lihat inilah 5 gambar yang pasti menakutkan anda..

gadis melayu upload gambar aksi melampau di kawasan air..

syatilla melvin upload gambar menampakkan pangkal dada ..

hidangan ini seperti ayam goreng tapi tunggu sampai and..

hantu selfie wanita ini upload 12 ribu gambar sehari di..

tahukah anda bahaya minuman segera 3 in 1

kekejaman manusia yang pasti buat anda sedih bila melih..

bahaya update status upload gambar di facebook

kekejaman manusia yang pasti buatkan anda menangis bila..

anda di larang kongsi gambar kenduri anak pm di laman s..

kekejaman manusia yang pasti buatkan anda menangis bila..

aksi berani petugas elektrik lakukan pemeriksaan di ket..

5 lagu popular yang anda tidak tahu dicipta oleh sia

kelebihan arang yang patut anda tahu

spotify kini boleh dinikmati pada konsol playstation an..

april fool daripada maxis hadir awal maxis screen savou..

video reaksi orang rumahnya ditutupi tisu tandas buat a..

sembang blogger hati hati bila anda keluar rumah dengan..

tahniah 141 melayu kelang kerana anda dihalau seperti a..

video ruang dan suasana penjara termewah di dunia yang ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 305
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 7,186

Domain Dibenarkan: 11,139
Jumlah Artikel : 1,107,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • foto lagenda babyrina model lucah melayu di..
  • pengedar perodua bakal rugi rm230 000 selep..
  • gambar sultan johor bersama t ara dapat per..
  • gambar sekitar lawatan pm di sebauh
  • ngeri lelaki maut kepala terbelah dilibas s..
  • video lagi kes buli mangsa ditanggalkan pak..
  • sairah mati dibunuh polis
  • imej baru
  • gst krohhh gst pruhh
  • anda pasti terkejut lihat sesuatu yang ganj..
  • esok nak pi menoreh
  • 14 perkara lelaki wajib tahu tentang peremp..

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • tips nak jadi hotstufff
  • skandal pejabat
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • aku penganggur
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • wang bukanlah segalanya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • jiarizaira.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)