BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET unknown hits  

BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET

Dengan beberapa step je kat Photoshop tu dah boleh nampak buah d korang Ni la akibatnya kepada siapa yang pakai sexy sangat baju nipis ataupun tak pakai bra Memang korang senang kena scan la kejap lagi Jadi kepada wanita di luar sana yang ad

Teruskan Membaca..



felixia yeap dihentam upload gambar atas sejadah

gambar 9 benda paling pelik yang dijual di internet

polis minta skmm sekat penyebaran gambar separuh bogel ..

gadis bertudung upload gambar hanya memakai seluar dala..

tindakan lelaki ini beri makan 150 ekor kucing di kawas..

gadis yang giler upload gambar separuh bogel

tindakan lelaki ini beri makan 150 ekor kucing di kawas..

gadis bertudung upload gambar hanya memakai seluar dala..

awas bahaya upload gambar makan di mc d

felixia yeap dihentam upload gambar atas sejadah

amaran oleh digi untuk tidak menerima mana mana panggil..

ibunya hanya sempat mengambil satu gambar sahaja sebelu..

pernahkah anda berada dalam situasi ini situasi 2 berca..

kenalkah anda pada wajah ini share

gambar buat projek dalam tandas apa imaginasi anda

adakah kaitan anda cuti sekolah dengan kadar jenayah me..

adakah anda mengenali lelaki pengemis ini beliau ialah

pemandu menolak tawaran 2 juta kisah benar perlu anda t..

ibunya hanya sempat mengambil satu gambar sahaja sebelu..

tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ketahui

mulakan bisnes dengan apa yang anda ada




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 516
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,462

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,319
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • oooo macam ni rupanya perasaan ada adik per..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • surat terbuka seorang pembaca untuk fynn ja..
  • breaking news ada usaha nak keluarkan pas d..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wordless wednesday hari raya korban
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • monolog rasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)