BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET unknown hits  

BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET

Dengan beberapa step je kat Photoshop tu dah boleh nampak buah d korang Ni la akibatnya kepada siapa yang pakai sexy sangat baju nipis ataupun tak pakai bra Memang korang senang kena scan la kejap lagi Jadi kepada wanita di luar sana yang ad

Teruskan Membaca..



upload gambar mesra izreen tampil buat penjelasan cinta..

hati2 bila anda upload gambar anda di facebook jangan j..

hati2 bila anda upload gambar anda di facebook jangan j..

hati2 bila anda upload gambar anda di facebook jangan j..

petua meningkatkan keselamatan anda di internet

seram fesyen hijab paling seram dan bahaya di dunia

kreatif 7 days of garbage bergambar bersama sampah yang..

gambar hangat dewi perssik tersebar di internet

teknik pemasaran berkesan dari 4 sifu internet tersohor

tahukah anda bahaya memakan marjerin

5 gambar gadis asia model paling jelita dan seksi di in..

status panas gadis bertudung di fb pasti membuatkan and..

bilamana anda mendapat kekuasaan atas lawan anda ampuni..

jangan merasa rendah diri kerana anda tiada sijil keran..

anda pasti tidak percaya gambar ngeri yang anda lihat i..

apabila seseorang bertanyakan satu soalan yang tidak an..

awas jangan beri undi anda

7 makanan penurun berat badan yang belum anda ketahui

cover lagu selamat hari raya saloma ini tidak mengecewa..

seandainya ada 10 orang mengatakan anda tidak boleh tid..

7 tips sehat yang sebaiknya anda lakukan di pagi hari




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 391
Widget Aktif : 3,911
Banner Aktif : 6,201

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,660
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • tips whatsapp elak smartphone penuh dgn gam..
  • profesor israel menyatakan kelemahan pejuan..
  • sms akhir sebelum ditemui mati
  • orang minyak dicekup di dataran pahlawan
  • pelajar polimas buat pengakuan terpaksa mel..
  • siasat pendedahan libatkan pemimpin pkr
  • kisah lisa surihani dan ayahnya
  • datang pameran kereta ambil gambar bontot m..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • masalah misai halus wanita dan cara atasi
  • xbmc dijenamakan semula kepada nama kodi
  • komisyen pertama rahsia hipnosis

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • supermummy - miza harun
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)