BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET unknown hits  

BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET

Dengan beberapa step je kat Photoshop tu dah boleh nampak buah d korang Ni la akibatnya kepada siapa yang pakai sexy sangat baju nipis ataupun tak pakai bra Memang korang senang kena scan la kejap lagi Jadi kepada wanita di luar sana yang ad

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 21
Widget Aktif : 3,270
Banner Aktif : 7,990

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,157,644
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • sketsa cinta awak dan saya
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • apa petanda jika mimpi ular
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • bahaya ajinomoto
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 7 things you need to know about depression
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)