BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET unknown hits  

BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET

Dengan beberapa step je kat Photoshop tu dah boleh nampak buah d korang Ni la akibatnya kepada siapa yang pakai sexy sangat baju nipis ataupun tak pakai bra Memang korang senang kena scan la kejap lagi Jadi kepada wanita di luar sana yang ad

Teruskan Membaca..



4 gambar ucapan berbunga zamarul khas buat bekas isteri..

4 gambar ucapan berbunga zamarul khas buat bekas isteri..

7 gambar inilah kerja yang paling menguji nafsu dan kej..

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..

tripmode untuk mac membolehkan anda mengawal akses inte..

tripmode untuk mac membolehkan anda mengawal akses inte..

kekayaan peniaga jalanan china yang bakal mengejutkan a..

inilah 35 gambar kemalangan paling dasyat dalam sejarah..

gambar anak perempuan awie yang belum anda pernah lihat

cara mengetahui tahap kewangan anda berada pada paras b..

zizan razak bernikah emma maembong upload perasaan pali..

7 gambar percayakah anda masjid cantik ini adalah sentu..

10 gambar 5 homestay menarik yang wajib anda kunjungi u..

7 gambar percayakah anda masjid cantik ini adalah sentu..

fakta dan khasiat buah pisang yang patut anda tahu

rawatan kecantikan zaman dulu yang buatkan anda rasa se..

anda pasti terkejut lihat pengemis tua ini

30 gambar yang membuatkan anda seperti berada di dalam ..

apa yang anda tahu berkenaan efg

abuya antara empat kumpulan ini yang mana anda nak ikut

8 gambar dalaman kapal terbang mewah milik sultan brune..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 340
Widget Aktif : 3,306
Banner Aktif : 7,954

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,620
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • puisi terakhir imam syafie
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati hati laman web hina islam
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)