BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET unknown hits  

BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET

Dengan beberapa step je kat Photoshop tu dah boleh nampak buah d korang Ni la akibatnya kepada siapa yang pakai sexy sangat baju nipis ataupun tak pakai bra Memang korang senang kena scan la kejap lagi Jadi kepada wanita di luar sana yang ad

Teruskan Membaca..



hati2 bila anda upload gambar anda di facebook jangan j..

upload gambar mesra izreen tampil buat penjelasan cinta..

gambar khinzir yang harus anda lihat

ini foto gambar dan video lori rempuh dua buah kereta d..

anda tahu maksud lampu putar di kedai gunting rambut 6 ..

5 gambar gadis asia model paling jelita dan seksi di in..

seram fesyen hijab paling seram dan bahaya di dunia

teknik pemasaran berkesan dari 4 sifu internet tersohor

anda ketagih internet

bahaya upload gambar wanita hamil di facebook

tips sayangkan diri dan ahli keluarga anda elakkan igno..

10 tips untuk bakal pelajar apa yang perlu anda lakukan..

tahukah anda 10 perkara merosak otak

sedikit info yang perlu anda tahu tentang senjata buk m..

jibo robot yang ingin menjadi sebahagian daripada kelua..

jangan tonton video ini sekiranya anda pengemar kucing

7 kendaraan militer yang bisa anda beli

apa yang perlu anda ketahui tentang karbohidrat

tahukah anda bersin dari sudut kesihatan

emas memancu arah anda bergelar jutawan

catatkan sokongan anda dan buat undian anda palestine v..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 889
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,131

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 763,210
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • rachel maryam pemimpin zalim muncul dengan ..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • selepas sebulan dirawat inilah wajah comel ..
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • mh17 gambar2 ketibaan mayat mangsa di eindh..
  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • inilah sebab jangan tinggal barang berharga..
  • japan inc now exporting weapons
  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • terkini mazidul stroke separuh tempurung ke..
  • lg g3 lte a spec

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)