BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET unknown hits  

BAHAYA UPLOAD GAMBAR ANDA DI INTERNET

Dengan beberapa step je kat Photoshop tu dah boleh nampak buah d korang Ni la akibatnya kepada siapa yang pakai sexy sangat baju nipis ataupun tak pakai bra Memang korang senang kena scan la kejap lagi Jadi kepada wanita di luar sana yang ad

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 367
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 6,622

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 874,633
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • bekas peserta mentor perjelas isu menyertai..
  • allah itu maha besar fenomena yang benar2 l..
  • pensyarah paksa pelajar menelan air mani
  • demi ayah kurang upaya lelaki ini menolak k..
  • 3 gambar pasangan kekasih bawah umur kantoi..
  • johan raja lawak hanya menaiki motorsikal k..
  • menakjubkan angin kencang memaksa air terju..
  • hafiz suip bercuti di perth bersama kekasih
  • lagi 3 foto artis artis malaysia sambut par..
  • jawatan kosong kwsp
  • pelajar diperkosa dan dipaksa telan air man..
  • 18 keputusan yang anda akan kesali di masa ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • skandal pejabat
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • norizansayang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)