SHIRO PROFIL DAN BIODATA PELAWAK RAJA LAWAK KE 6 unknown hits  

SHIRO PROFIL DAN BIODATA PELAWAK RAJA LAWAK KE 6

SHIRO PROFIL DAN BIODATA PELAWAK RAJA LAWAK KE 6 2012 Profil Pelawak SHIRO Ahli Kumpulan SHIRO Peserta pertama SHAHROL Nama Sebenar Shahrol Azizie Bin Azmi Asal Johor Umur 27 tahun Bakat selain melawak Berlakon menyanyi

Teruskan Membaca..



gambar anak ke 3 sharifah aleya 6 gambar

luahan hati sedih pengasas qu puteh apabila gambarnya d..

xbox terjual sebanyak 6 6 juta konsol di suku ke 4 2014

angah raja lawak kongsi kisah cintanya bersama tunang

hazama seorang pelawak di pentas maharaja lawak mega

5 gambar tunang pelawak angah raja lawak

angah raja lawak cerita kisah cintanya bersama tunang

biodata raja baru arab saudi 2015 raja salman

cpuv ke 6 dan ke 7 dari nuffnang lactacyd 150ml promo

biodata profil kumpulan caliph buskers

checklist bawa anak kucing baru ke rumah

berangan boleh ke jadi kenyataan

emirates gantung penerbangan ke baghdad

pencuri cantik ditangkap polis dan menang pertandingan ..

indonesia mahu konsep wasatiyyah diperluas ke peringkat..

terbuka australia sharapova atasi bouchard mara ke sepa..

piala fa arsenal temu middlesbrough pusingan ke 5

100 hari pemerintah jokowi pendukung kpk jalan kaki ke ..

ibu sirul tak percaya dia bersalah harap anak tak ke ta..

zamani apa yang berlaku ke atas diri saya tiada kena me..

zamani apa yang berlaku ke atas diri saya tiada kena me..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 324
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,104
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • menarik foto lawak giler 813
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cerita semalam hot spring kah
  • wang bukanlah segalanya
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)