DOA DOA YANG DIBACA PADA ORANG YANG SAKIT DAN TIADA HARAPAN UNTUK HIDUP unknown hits  

DOA DOA YANG DIBACA PADA ORANG YANG SAKIT DAN TIADA HARAPAN UNTUK HIDUP

Salam Pembaca Yang Budiman Pada pagi jumaat yang mulia ini mari kita muhasabahkan diri kita Jika suatu hari nanti kita terlantar di katil wad ICU dan berada dalam keadaan nazak sedar atau pun koma pada masa itu Dikeliling anak anak dan isteri tersay

Teruskan Membaca..



doa selamat daripada orang yang dengki

doa memberikan kekuatan pada orang yg lemah membuat ora..

bila paderi baca doa dalam majlis libatkan orang islam

doa yang dibaca pada malam lailatul qodar

doa yang dibaca oleh rasullulah ketika baginda dikepung..

doa yang patut dibaca pada malam lailatul qadr

tiada yang mudah jika tidak diusahakan dan tiada doa me..

mh17 muhyiddin lahirkan harapan dan doa untuk mh17

comment on doa dan marhaban hari raya by onlajer

doa dan tawakal rentetan temuduga pegawai sains

doa untuk selamat dari gangguan manusia

doa untuk kuat tenaga batin

doa mensyukuri nikmat

doa ketika anak sedang tidur

agama kelebihan doa malaikat

doa naik kenderaan sebelum memandu lori sewa

doa qunut nazilah sebagai senjata umat islam

doa buat shalwati azizul raheem awalludin

sudut pengetahuan jom amalkan doa tambah susu ibu

doa melembutkan hati suami isteri

doa digeruni yahudi dan kuncu2nya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 396
Widget Aktif : 3,886
Banner Aktif : 6,226

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,496
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • harapkan muka je lawa bertudung litup tapi ..
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • sabina altynbekova atlet tercantik kazakhst..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • menarik foto lawak giler vol 474
  • panass pas vs pkr ex setpol mb kedah dedah ..
  • kosongkosongokey
  • penduduk menderita angkara komunis
  • keputusan tenis terbuka washington
  • mic ppp buat laporan polis terhadap kenyata..
  • the plant pot that aims to keep you focused..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)