TERBAKOR HOT TIADA LAGI LEMBAGA PENAPISAN FILEM LPF MULAI 2012 unknown hits  

TERBAKOR HOT TIADA LAGI LEMBAGA PENAPISAN FILEM LPF MULAI 2012

Sebelum ni apa apa sahaja filem tempatan yang dikeluarkan perlu mendapat pengesahan daripada Lembaga Penapisan Filem LPF dahulu sebelum ditayangkan kan Tapi mulai tahun depan 2012 pihak Lembaga Penapisan Filem Malaysia tidak akan lagi menapis f

Teruskan Membaca..



microsoft tiada lagi yuran tahunan untuk pembangun mene..

hot no more shooting zaquan adha cemburu adegan iqram d..

tiada lagi angin dengan peppermint ginger

hormon tak stabil pms jerawat tiada lagi dengan gla sha..

tiada masalah kulit wajah lagi setelah consume set keca..

maggi hot cup goreng

breaking news tiada lagi teriakan takbir dalam konvensy..

hot penjualan no pin upu boleh diperolehi mulai

tnb tidak lagi terima bayaran cek bil telekom air pbt m..

rh danielia shoppe selulit strech mark atau lemak kini ..

tiada lagi istilah ketulusan media

guru kerja 9 jam mulai 2012

testimoni ambil esp gastrik tiada lagi

filem sejoli dominasi anugerah lawak warna 2014

jom tonton filem hebat jepun

bunuh suami selepas dipaksa berlakon dalam filem lucah

kualiti filem melayu bagaimana tajuk begitulah ceritany..

filem nasi kangkang aka nasi tangas bakal ditayangkan

4 gambar maya karim bergaun paras peha di tayangan file..

filem sejoli dominasi anugerah lawak warna 2014

jangan politikkan filem itu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 569
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,465

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 816,904
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bayangkan berat jenazah kita seberat muatan..
  • penunggang basikal mempunyai pertukaran yan..
  • epic fat lady transformed into a skinny gir..
  • tips jantung sihat dari exfuze seven plus k..
  • ketua penerangan pemuda pas n sembilan maut
  • yang masin di kota bharu
  • video jika perempuan melamar lelaki
  • ceramah pgu 7 0 yb dato seri tuan guru haji..
  • tips kecantikan dalaman wanita
  • berasmara didalam bas pelajar ipta ditahan
  • tips to answer bahasa melayu paper 2 spm
  • 5 foto terkini emi isteri keempat saleh yaa..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kahwin muda girls only
  • sketsa cinta awak dan saya
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)