TERBAKOR HOT TIADA LAGI LEMBAGA PENAPISAN FILEM LPF MULAI 2012 unknown hits  

TERBAKOR HOT TIADA LAGI LEMBAGA PENAPISAN FILEM LPF MULAI 2012

Sebelum ni apa apa sahaja filem tempatan yang dikeluarkan perlu mendapat pengesahan daripada Lembaga Penapisan Filem LPF dahulu sebelum ditayangkan kan Tapi mulai tahun depan 2012 pihak Lembaga Penapisan Filem Malaysia tidak akan lagi menapis f

Teruskan Membaca..



tiada lagi diskaun 5 beli rumah mampu milik di penang

finas sasar filem malaysia rangkul oscar 23 tahun lagi

adegan terlalu banyak aksi panas dalam filemfifty shade..

kami memang sudah tiada ikatan istimewa lagi emma maemb..

tiada lagi kertas 3 sains spm bermula 2015

kami memang sudah tiada ikatan istimewa lagi emma maemb..

filem ini masih ditayangkan di pawagam sejak tahun 1995

finas rangka usaha filem tempatan menang di oscar dalam..

makjemah pawagam masih tayangkan filem dilwale dulhania..

pawagam masih tayangkan filem dilwale dulhania le jayen..

10 filem bollywood dengan kutipan tertinggi

lelaki ikat ro gol tiru babak filem lucah

filem power rangers bukan untuk kanak kanak

8 gambar beginilah proses rakaman filem dewasa di eropa..

filem power rangers bukan untuk kanak kanak

penggambaran filem hollywood di sarawak

finas rangka usaha filem tempatan menang di oscar dalam..

filem annie tidak ditayangkan di malaysia

filem hollywood bakal jalani penggambaran di sarawak ma..

birdman dinobatkan filem terbaik oscar 2015

filem hollywood akan jalani penggambaran di sarawak




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,125

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,439
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • puisi terakhir imam syafie
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • wanie-raina.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)