TERBAKOR HOT TIADA LAGI LEMBAGA PENAPISAN FILEM LPF MULAI 2012 unknown hits  

TERBAKOR HOT TIADA LAGI LEMBAGA PENAPISAN FILEM LPF MULAI 2012

Sebelum ni apa apa sahaja filem tempatan yang dikeluarkan perlu mendapat pengesahan daripada Lembaga Penapisan Filem LPF dahulu sebelum ditayangkan kan Tapi mulai tahun depan 2012 pihak Lembaga Penapisan Filem Malaysia tidak akan lagi menapis f

Teruskan Membaca..



apabila cacian dan makian sudah sebati dalam kehidupan ..

zionis israel gementar kerana anggota tenteranya diculi..

gambar super hot emma maembong yang tidak pernah korang..

badan sekeping kini tiada lagi dengan set tambah berat ..

mh17 tiada lagi senyuman manis ini premila rajandran

mh17 lagi gambar gambar sekitar kemalangan mh17 24 gamb..

seram penampakan lembaga ganjil ketika photoshoot penga..

video filem 2012

hot wanita mana lagi rasis

tiada lagi pendekatan defensif

lelaki harapan dunia sertai festival filem antarabangsa..

baju raya anak anak daphne iking inspirasi filem frozen

gelagat di sebalik tabir filem trw the movie

review filem divergent best ke tidok

lelaki harapan dunia sertai festival filem antarabangsa..

howard arah filem dokumentari beatles

baju raya anak anak daphne inspirasi filem frozen

baju raya anak anak daphne iking inspirasi filem frozen

panass apa kes ketua menteri disindir pengarah filem

baju raya anak anak daphne inspirasi filem frozen

baju raya anak anak daphne iking inspirasi filem frozen




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 822
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,122

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,149
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 5 gambar zizan razak berkereta gtr di jakel..
  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • peluklah si pengganas
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • islam itu indah
  • 26 fascinating films about food
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)