JADUAL GAJI BARU UNTUK GURU DAN PENSYARAH POLITEKNIK SBPA unknown hits  

JADUAL GAJI BARU UNTUK GURU DAN PENSYARAH POLITEKNIK SBPA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Jadual Gaji Baru Untuk Guru dan Pensyarah Politeknik di bawah Skim Baru Perkhidmatan Awam SBPA telah pun keluar Tentu ramai yang tersenyum gembira apabila melihat Jadual gaji tersebut disebabkan tahun depan

Teruskan Membaca..



jadual bayaran gaji kakitangan awam 2015

penilaian pensyarah sesi disember 2014 secara atas tali..

cikgu guru dan pensyarah

jadual waktu peperiksaan akhir bagi sesi disember 2014 ..

makjemah guru kahwin dengan anak murid jadi viral makje..

seorang guru bakal bercerai dakwa kementerian pelajaran..

fuhh kerana dendam gambar maksiat disebar bekas teman l..

pentaksiran tingkatan 3 tergesa gesa bebankan guru

luahan hati guru bercerai berpunca kementerian pelajara..

pengundi dun chempaka terima pengganti tok guru

semakan ujian kelayakan calon guru ukcg pismp ambilan j..

bina insan guru fasa 5 lawatan benchmarking ke sekolah ..

guru kahwin dengan anak murid jadi viral

kisah guru 50 an kahwin murid 18 tahun jadi viral di me..

aneh guru ajar mengaji quran tiba tiba jadi bisu

kisah sebenar guru berusia kahwin dengan anak muridnya ..

gambar guru kahwin dengan anak murid jadi viral

gambar guru kahwin dengan anak murid jadi viral

gambar guru kahwin dengan anak murid jadi viral

2 gambar kisah guru 50an nikah murid 18 tahun jadi vira..

2 gambar kisah guru 50an nikah murid 18 tahun jadi vira..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • fariz musa muka tak malu
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • 27 kesan perbuatan zina
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)