LAGU SEKS AKU INGIN DILUBANGI unknown hits  

LAGU SEKS AKU INGIN DILUBANGI

JAKARTA Semua stesen radio dan televisyen di wilayah Jawa Barat diarah untuk tidak menyiarkan lagu atau klip video mengandungi lirik yang boleh dianggap lucah Pengharaman itu dbuat oleh Suruhanjaya Penyiaran Indonesia cawangan wilayah Jawa Barat KPID

Teruskan Membaca..



lagu wajib main ketika melakukan hubungan seks bagi wan..

lirik lagu aku najwa latif

lirik lagu aku dia dan lagu aweera

aku ingin terbang

lagu yang diharamkan kerana lirik berunsur seks

lirik lagu bukan hal aku kaka ft sleeq

lirik lagu aku tanya apa khabar joe flizzow feat sonaon..

wajib tahu inilah 10 perkara yang dilarang bagi wanita ..

amir jahari ajarkan aku chord

resepi kurma ayam cara aku

baru aku tahu ramai kenal aku meskipun aku suka tukar b..

aku kembali kepada asal jer laa eyh

seronok melampau kalau aku tahu sejak dulu

anwar buat dah perangai lama ade aku kesah

kisah aku mualaf dan daging babi

shiekh baseer mama terima aku seadanya lirik

yay aku menang rm30 000

takeru aku mohon maaf

naik lagi padan muka hangpa termasuk aku sekali

aku penghidap eczema sejak 17tahun

aku dan kelantan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 432
Widget Aktif : 4,047
Banner Aktif : 7,050

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,678
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pasang audio mp3 bacaan al quran di kubur k..
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah
  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..
  • suspek bunuh ibu muda sebelah bayi 2 bulan ..
  • alat sulit suami besar wanita mintak cerai ..
  • keajaiban
  • kecoh dyana sofya beraksi manja dibilik tid..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • never date a person who
  • tips nak jadi hotstufff
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)