NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH unknown hits  

NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH

Ngeri dan kejam itu lah satu satunya kata yang boleh aku katakan daripada perbuatan manusia di dalam gambar di bawah ni aku tak pasti kenapa dan apa motif diaorang lapah dan kerat kerat setiap inci badan orang ni So kepada kawan kawan semua saksikan

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 299
Widget Aktif : 3,846
Banner Aktif : 6,904

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,895
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • wanita malaysia mudah di peluk oleh lelaki ..
  • hash tag and win limited edition t shirt
  • pakai rok mini di acara pramuka puan mahara..
  • younger generation urged to nurture cultura..
  • menjelang aksi final piala aff suzuki 2014 ..
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • kenapa baiki komputer atau lap top lama leb..
  • menyempurnakan cinta
  • mari lihat memori dan detik detik menarik a..
  • remaja didapati tidak bersalah bunuh dua bu..
  • rahsia kulit bersih dan segar
  • cinta dihambat dengan penyapu

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kembali menjadi burung pipit
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • cinta terlarang
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)