NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH unknown hits  

NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH

Ngeri dan kejam itu lah satu satunya kata yang boleh aku katakan daripada perbuatan manusia di dalam gambar di bawah ni aku tak pasti kenapa dan apa motif diaorang lapah dan kerat kerat setiap inci badan orang ni So kepada kawan kawan semua saksikan

Teruskan Membaca..



kejam mayat bayi dan dewasa ditemui di kawasan jabatan ..

kejam kanak kanak 4 tahun maut disembelih bapa saudara

kejam kanak kanak 4 tahun maut disembelih bapa saudara

8 gambar bayi 9 bulan ibu maut kemalangan ngeri di kual..

kejam kanak kanak 4 tahun maut disembelih bapa saudara

tragis 8 gambar bayi 9 bulan ibu maut kemalangan ngeri ..

gambar altynbekova sabina atlet bola tampar tercantik

gambar serpihan pesawat mh17 terdapat kesan tembakan di..

terkini lagi nahas pesawat lebih 45 dikhuatiri terkorba..

gempar ular sawa belit jenazah di kedah 3 gambar

gambar terkini rozita che wan usia kandungan 6 bulan

gambar skandal isteri ezany nizariff curang tersebar

tahniah gambar scha al yahya selamat lahirkan anak pere..

gambar video lori terbakar rempuh tol kesas

sungguh kurang ajar awek ni 3 gambar

ifa raziah jawab tentang isu buat pembedahan untuk besa..

tahniah 2 gambar scha al yahya selamat lahirkan anak pe..

pakaian di jakel hanya indah khabar dari rupa 7 gambar

gambar aksi hangat dan berpeluh neelofa dan fara fauzan..

gambar jenazah bertukar rupa menjadi hitam dan dibelit ..

gambar gambar lucu dan pelik yang jarang kita lihat di ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 650
Widget Aktif : 3,987
Banner Aktif : 6,113

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 764,078
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • sindiket emas ar rahnu terbongkar dalang di..
  • rakaman cctv pasangan dirakam mencuri
  • 5 gambar zizan razak berkereta gtr di jakel..
  • peluklah si pengganas
  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • terkini perubahan abby abadi buat heliza he..
  • ustaz bernafsu di facebook
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • hati itu umpama gelas
  • 26 fascinating films about food
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)