NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH unknown hits  

NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH

Ngeri dan kejam itu lah satu satunya kata yang boleh aku katakan daripada perbuatan manusia di dalam gambar di bawah ni aku tak pasti kenapa dan apa motif diaorang lapah dan kerat kerat setiap inci badan orang ni So kepada kawan kawan semua saksikan

Teruskan Membaca..



14 gambar terkini anak aeril zafrel dan wawa zainal yan..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

13 gambar ngeri bekerja pelantar di perairan sabah

korang pilih yg mana percaya mufti atau percaya orang y..

maki hamun orang ni memang amalan pas

cinta lelaki gemukkan teman wanita kerana takut disamba..

jadikan diri kita ini orang yang sentiasa menyeru kepad..

apakah status wuduk orang bertatu

apakah status wuduk orang bertatu

rm3 pun orang berkira sekarang

makjemah reaksi dramatik 6 orang yang pertama kali mera..

kekecewaanku yang mendalam mengenai orang perempuan

video 2 pelajar lelaki sedang asyik bercium dikecam ora..

baik punya jimak kantoi dengan orang kampung

makjemah billionaire china ini membawa 6400 orang peker..

ds najib tolong lah jangan mengaku sebagai orang bugis ..

ini soal nyawa orang dalam pun akan di ambil tindakan z..

5 tanda orang itu kena sihir santau

5 tanda orang itu kena sihir santau

video sah lu orang boleh lihat sendiri betapa penipunya..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 333
Widget Aktif : 3,296
Banner Aktif : 7,964

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,819
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pengalaman jumpa cikgu yasmin noorul amin

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • islam itu indah
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • 26 fascinating films about food
  • tips balik kampung dengan selamat
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • monolog rasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)