NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH unknown hits  

NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH

Ngeri dan kejam itu lah satu satunya kata yang boleh aku katakan daripada perbuatan manusia di dalam gambar di bawah ni aku tak pasti kenapa dan apa motif diaorang lapah dan kerat kerat setiap inci badan orang ni So kepada kawan kawan semua saksikan

Teruskan Membaca..



cara polis di china berlatih untuk perbarisan gambar te..

cara polis di china berlatih untuk perbarisan gambar te..

ngeri kejam kulit muka disiat selepas dirogol

ngeri penuntut maut disembelih teman lelaki

ngeri 5 gambar penuntut wanita maut selepas disembelih ..

ngeri 5 gambar penuntut wanita maut selepas disembelih ..

kejam aksi suami tetak leher isteri di hadapan orang ra..

kejam aksi suami tetak leher isteri di hadapan orang ra..

kejam pelajar uitm maut disembelih teman lelaki psiko 1..

gambar gambar kematian ngeri yang sangat pelik 4 foto

kejam campak mayat kekasih dari tingkat 25 selepas dise..

kejam campak mayat kekasih dari tingkat 25 selepas dise..

kejam bapa bunuh 3 orang anak perempuannya kerana bimba..

ngeri penuntut wanita maut selepas disembelih teman lel..

kejam aksi suami tetak leher isteri di hadapan orang ra..

gambar gambar kematian ngeri yang sangat pelik 4 foto

5 gambar pekerja dedah perangai dan gelar penyanyi siti..

3 gambar ngeri lelaki ukir tatu pada kemaluan semata ma..

gambar hantu terakam bersama ketika bergambar

gambar gambar gaya lelaki ini menunjukkan kekayaannya y..

9 gambar putri tunggal tmj yang semakin cantik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 462
Widget Aktif : 4,032
Banner Aktif : 7,057

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,371
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pelakon terkejut senjatanya hilang selepas ..
  • tindakan amoi ini parking kereta dikecam ne..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • akhirnya ozlynn bersuara isu hubungan istim..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh disini
  • harga petrol ron95 ron97 diesel mac 2015
  • strok haba boleh bawa maut
  • bekas suami gila talak ditahan kerana culik..
  • samsul yusof puteri sarah rai ulangtahun pe..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • panas pelakon drama popular rindu awak 200 ..
  • menakjubkan kapal terbang ini mempunyai lam..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • puisi terakhir imam syafie
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • ciri ciri wanita solehah
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • soshesay.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)