NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH unknown hits  

NGERI DAN KEJAM GAMBAR ORANG DISEMBELIH DAN DILAPAH

Ngeri dan kejam itu lah satu satunya kata yang boleh aku katakan daripada perbuatan manusia di dalam gambar di bawah ni aku tak pasti kenapa dan apa motif diaorang lapah dan kerat kerat setiap inci badan orang ni So kepada kawan kawan semua saksikan

Teruskan Membaca..



7 gambar remaja perempuan terlajak cantik dan comel bak..

8 gambar ngeri 4 wanita maut kereta kancil mereka direm..

makjemah gambar nahas belon panas korbankan 11 orang di..

gambar terkini wajah nur shafiqah mangsa toreh

gambar selfie ini betul betul buat orang tertipu

gambar selfie ini betul betul buat orang tertipu

ngeri kejam kulit muka disiat selepas dirogol

gambar selfie ini betul betul buatkan orang ramai terti..

12 gambar percayakah anda inilah zoo paling kejam di du..

11 gambar ngeri hukuman mati campak dari banggunan ting..

gambar kemalangan ngeri di jambatan batu 5 teluk intan ..

doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan cetak gamba..

13 gambar 10 tahun tinggal di dalam gua apa yang lelaki..

doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan cetak gamba..

gambar lawak menarik per 2k15 01 02 versi parenting fai..

video pekerja indon dibelasah isteri orang rumah tangga..

video pendatang asing nak kerat orang begitu popular ca..

kelajuan orang kita

orang ramai yakin keberkesanan aduanspad

pemerhatian 2 mengapa orang bukan islam susah nak dekat..

14 gambar terkini wajah anak sharifah aleya bernama ali




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 238
Widget Aktif : 3,977
Banner Aktif : 6,984

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,441
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • pelajar curi handphone cikgu dan sebar gamb..
  • sebab sebenar sharnaaz anis al idrus putus ..
  • mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut sy..
  • senyuman yang menggoda ribuan wanita
  • twitter memperkenalkan fungsi direct messag..
  • santai aksi comel kesayangan rakyat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • kangkung dan risikonya
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • islam itu indah
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)