MENOLONG ORANG ZALIM DAN YANG DIZALIMI unknown hits  

MENOLONG ORANG ZALIM DAN YANG DIZALIMI

Daripada Anas RA katanya Rasulullah SAW bersabda Tolonglah saudara kamu yang zalim atau yang dizalimi berkata seorang lelaki Wahai Rasulullah aku akan menolongnya jika ia dizalimi bagaimana pula aku akan menolongnya jika dia seorang yang za

Teruskan Membaca..



bila mana orang india fasih kecek kelate

berapa juta orang hidap penyakit kencing manis 2020

orang tengah bertafakur azwan ali sibuk selfie

anwar ibarat anjing siapa dia ni tak macam orang pas pu..

wahai pas saari sungib dan hasnul baharuddin ingkar yan..

sebungkus nasi kongsi tiga orang

zalif sidek saya tahu dia tunang orang

kajol mengaku suka orang malaysia

apabila orang india fasih bercakap kelantan

remaja tipu orang tua untuk projek

kronologi gambar yang buatkan ramai orang tersentuh hat..

inikah dia contoh perangai orang muda pkr

lihatlah kepandaian dia orang mengedit gambar

amboi amboi amboi orang tengah bertafakur azwan ali sib..

mentaliti orang malaysia gambar anzalna jilat aiskrim j..

orang tengah bertafakur azwan ali sibuk berselfie

mak lampir ybz99 malu besar kongres wanita pkr lebih ke..

orang lain bertafakur azwan ali sibuk selfie

v ideo isteri orang kantoi berjimak dengan kekasih dala..

respon segera tm unifi bila artis rita rudaini komplain..

orang kaya dengan pemandu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 476
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,305

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,741
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



    

bacaan popular :

  • jais serbu rumah alyah ramli ms gagal sorok..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • petua mengatasi biskut lemau
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • blogger porno larikan diri
  • gleneagles penang
  • ujian 1 lesen memandu
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)