MENOLONG ORANG ZALIM DAN YANG DIZALIMI unknown hits  

MENOLONG ORANG ZALIM DAN YANG DIZALIMI

Daripada Anas RA katanya Rasulullah SAW bersabda Tolonglah saudara kamu yang zalim atau yang dizalimi berkata seorang lelaki Wahai Rasulullah aku akan menolongnya jika ia dizalimi bagaimana pula aku akan menolongnya jika dia seorang yang za

Teruskan Membaca..



orang perempuan ustaz kazim elias

melayu jahil pelaburan kan dah melopong lepas ini janga..

rm3 pun orang berkira sekarang

pm najib berhujan bersama orang muda

makjemah gaya orang kaya pamer kekayaan guna instagram ..

gaya orang kaya pamer kekayaan guna instagram

prank terbaik untuk orang yang salah nombor

senanang kerja pembangkang kerana orang umno bodoh

8 gelagat orang datang interview kerja yang selalu buat..

sebab tu orang suruh letak dalam bloglist

video sah lu orang boleh lihat sendiri betapa penipunya..

apakah status wuduk orang bertatu

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

susah nak menyusukan anak tengah orang ramai baju nursi..

cara yang best untuk mengajar orang yang meletak kereta..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

gambar gambar orang kaya beribadat beruntung mereka

senarai 20 orang terkaya di dunia tahun 2015

orang yang disukai oleh dajjal

orang perempuan tak pandai masak rugi

sayu dia juga yatim piatu kerana kecuaian orang lain lu..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 123
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • spisis kawan yang femes
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia label pada buah buahan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • tanda tanda kanser payudara
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • hati hati laman web hina islam
  • kau setan aku malaikat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)