MENOLONG ORANG ZALIM DAN YANG DIZALIMI unknown hits  

MENOLONG ORANG ZALIM DAN YANG DIZALIMI

Daripada Anas RA katanya Rasulullah SAW bersabda Tolonglah saudara kamu yang zalim atau yang dizalimi berkata seorang lelaki Wahai Rasulullah aku akan menolongnya jika ia dizalimi bagaimana pula aku akan menolongnya jika dia seorang yang za

Teruskan Membaca..



makjemah gambar posmen yang mengejutkan orang ramai mak..

luluh hati ini bila seorang ibu terpaksa tinggalkan bay..

gambar posmen yang mengejutkan orang ramai

saya rasa terganggu apabila orang sebut goreng pisang

ost ajaibnya cinta ajaibnya cinta by sa orang lelaki li..

makjemah hantu raya dan 9 tanda orang yang membelanya m..

tindakan pasar raya kurung budak curi roti kerana kelap..

soalan sukar 98 orang di dunia tak dapat jawab dari alb..

respon mengejutkan orang bukan islam mengenai perlaksan..

respon mengejutkan orang bukan islam mengenai perlaksan..

terkini aksi berbalas tembakan di jalan rasah port dick..

sedih ibu terpaksa tinggalkan bayinya dihadapan rumah o..

padah jaga tepi kain orang lelaki tikam jiran wanita

salahkah orang melayu bersatu

orang jepun sangat menghargai nature

sa orang lelaki ajaibnya cinta chord

sah ke puasa orang yang terlewat mandi wajib sehingga m..

ibu pangku bayi semasa memandu dikritik orang ramai

sayu ibu terpaksa tinggalkan bayinya di depan rumah ora..

makjemah anda preggy ini cara kreatif share berita gemb..

sah ke puasa orang yang terlewat mandi wajib sehingga m..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 368
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 7,154

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • makjemah suami menitik air mata kerana iste..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)