BERUS GIGI LEBIH KOTOR DARI TANDAS unknown hits  

BERUS GIGI LEBIH KOTOR DARI TANDAS

Assalamualikum dan Salam Sejahtera SemuaSekadar hiasanKebanyakan daripada kita beranggapan bahawa benda paling kotor di bilik mandi adalah tandas Namun seorang ahli mikrobiologi bernama Charles Gerba PhD berkata jika ditanya apa yang paling banyak kum

Teruskan Membaca..



tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

bahaya sekiranya malas berus gigi

pelik remaja ini guna udang sebagai berus gigi video

video pelik remaja ini guna udang sebagai berus gigi

pencuri berus gigi pasti insaf membaca amaran ini

inilah berus gigi termahal di dunia

video ini sebab mengapa kita wajib berus gigi setiap ha..

pencuri berus gigi pasti insaf membaca amaran ini

bahaya sekiranya malas berus gigi

pencuri berus gigi pasti insaf membaca amaran ini

inilah berus gigi termahal di dunia

inilah berus gigi termahal di dunia

video reaksi orang rumahnya ditutupi tisu tandas buat a..

teh kurus tanpa buat perlu ke tandas selalu

makjemah 50 000 poskad tuntut kemudahan tandas makjemah..

dari luar nampak buruk tandas mewah di tengah hutan

dari luar nampak buruk tandas mewah di tengah hutan

british airways terpaksa berpatah balik kerana tandas

makjemah tandas terlampau berbau pesawat terpaksa patah..

berhati hati bila anda mengunakan tandas di petronas be..

memalukan pesawat patah balik sebab tandas berbau




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 135
Widget Aktif : 3,972
Banner Aktif : 7,165

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,375
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • polis geledah rumah pembantu juruterbang te..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • gambar berunsur l ucah dimuatnaik gadis can..
  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • pasangan istimewa kantoi buat maksiat dalam..
  • fatihah malu ex bf sebarkan gambar maksiat
  • gadis 16 tahun hanya rm5 untuk aksi ringan ..
  • malaysiakini pelapor fitnah malaysiakini gu..
  • cara senang cepat baiki besi bra yang terke..
  • panas beraja dimata bersultan di hati erma ..
  • apa sudah jadi pakai telekung tapi bergamba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kurang ajaran tak sesat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)