SHILA AMZAH SEKSI KE GYM DIKRITIK PEMINAT unknown hits  

SHILA AMZAH SEKSI KE GYM DIKRITIK PEMINAT

Baru baru ini Shila Amzah telah memuat naik sekeping foto menerusi laman Instagramnya dengan caption berbunyi Off to gym Bye fitnessfreak Namun foto tersebut telah mengundang pelbagai perspektif negatif peminat terhadap Shila sehingga

Teruskan Membaca..



dikritik berpakaian seksi ainul aishah bagi ceramah kep..

dikritik berpakaian seksi ainul aishah bagi ceramah kep..

permohonan maaf kepada shila amzah dan keluarga

keluarga shila amzah serang blogger secara berjemaah ta..

shila amzah digam pihak televisyen di china

isu shila amzah kena gam pihak televisyen di china

panas keluarga shila amzah serang blogger beautiful nar..

nd lala nafi shila amzah digam televisyen china

betul ke shila amzah kena gam dengan stesen tv di china

shila amzah digam stesen tv china

isu shila amzah kena gam pihak televisyen di china

panas keluarga shila amzah serang blogger beautiful nar..

isu shila amzah kena gam pihak televisyen di china

shila amzah sharnaaz nd lala

shila amzah lawat ibu bekas kekasihnya johan asari di h..

shila amzah akui malaysia sebagai rumah kedua

shila amzah akui malaysia sebagai rumah kedua

panass gambar kaka azraff dikritik teruk oleh peminat

foto aksi bertelekung rozita che wan di masjid al haram..

shila amzah digam stesen televisyen china

foto aksi bertelekung rozita che wan di masjid al haram..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 385
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,173

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,590
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jika memang engkau jodohku
  • taman di dalam shoping mall
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com




  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)