IKAN DAN BELALANG BUKAN BANGKAI unknown hits  

IKAN DAN BELALANG BUKAN BANGKAI

Ibnu Umar RA meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW bersabda Dihalalkan untuk kamu dua bangkai dan dua darah Dua bangkai itu ialah ikan dan belalang dan dua darah itu ialah hati dan limpa Huraian Hadith 1 Terdapat dua jenis binatang yang dikecualikan ole

Teruskan Membaca..



bangkai cicak dan lipas ditemui dalam sos cili 2 gambar

main saham bukan main main

pas tetap perlu berkawan dengan dap ini kata subky buka..

mh198 berpatah balik masalah teknikal bukan sabotaj

pas harap sangat calon umno bn bersalaman atau bergamba..

gossip kot itu bukan gambar pra perkahwinan saya hanez ..

pm inggris kelompok isis bukan muslim mereka adalah mon..

wak doyok seluar pendek kena hentam dengan bukan islam ..

akur jika pilihan sultan bukan azizah

harakah bohong wan rosdi bukan tempatan tapi lahir keda..

aurat wak doyok ditegur oleh gadis bukan islam

lautan kuning di china ini bukan tanaman padi

wak doyok kena hentam dengan bukan islam

perodua axia bukan ganti viva

calon pas hina mat razi bukan pondok namanya tu

umno mahu pakatan pecah bukan ug

pas bukan parti politik

harap bukan cd stopa ali diedarkan pengkalankubor bn4pr..

diorang berlakon aje lah bukan betul pun

maaf saya bukan plastik

asi eksklusif bukan hanya pekerjaan ibu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 382
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,424

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 793,037
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • emma maembong jawab tuntut harga tak masuk ..
  • foto b0gel kim kardashian tersebar lagi kes..
  • kertas upsr mungkin bocor antara pencetak d..
  • keseluruhan pasukan bola sepak cameroon pel..
  • sales promotion original pineng powerbank
  • ayo itu sam ketot sudah naik angin woo
  • hafiz hamidun sedia sahut jihad
  • mencari sponsor makanan kucing
  • 3 gambar letak anak kecil di tebing curam u..
  • portal pro pembangkang dikecam isu upsr boc..
  • 5 tips menjaga kulit yang cantik dan sihat
  • gara gara di ejek setan oleh anak sendiri w..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • jenis jenis jerawat
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)