PESAN MAK BUAT ANAK DARA MAK unknown hits  

PESAN MAK BUAT ANAK DARA MAK

Di suatu pagi yang nyaman Markonah bersama emaknya sedang leka membungkus nangka yang akan dijual di persimpangan jalan berhadapan Giant Seri Kembangan Setiap kali musim buah buahan bermula mereka anak beranak pasti tidak akan melepaskan peluang untuk

Teruskan Membaca..



mak nyah dan 11 orang anak buahnya dicekup

abib kongsi kisah perjalanan hidup pengasas jamu mak da..

mak nyah dan 11 orang anak buahnya dicekup

alahaiii bra pon mak basuh dah pandai sembang pasal cen..

mak aihh perempuan ni bangga dapat rampas laki orang ap..

mak mak memang suka cakap ni

ada hati jugak dengan si mak janda ni

mak kilafairy nasihatkan wak doyok kerana komennya yang..

kes pelajar libas pisau roti mak dia pun lebih kurang

mak janda ceriakan kempen pas di kelantan

mak janda nak mengorat obama rupanya

kes pelajar libas pisau roti mak dia lagi pailang rupan..

catatan sayu mh370 till we meet again soon mak

masuk air dah si mak janda ni

mak tunggu kau balik kalau mak tak ada ziarah pusara ma..

kalau mak dan ayah mati sekali pun saya takkan balik

mak dengan abah mati sekalipun aku takkan balik

laki bini seropa ikut suka mak bapak depa ja

nak buah kedondong pokok mak juga

ramai yang cuba masuk line mak janda

mak janda tuduh hakim jual diri kepada syaitan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 575
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 7,259

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,129,870
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • isteri awie takut untuk beri keterangan kes..
  • kisah lama farid kamil terbongkar
  • subhanallah kisah ajaib lelaki rosak laptop..
  • 5 gambar polis trafik pengiring zahid ceder..
  • qatar arah operasi perniagaan ditutup ketik..
  • muncul biji sekitar mata adalah satu petand..
  • lelaki ini pemilik lidah terlebar di dunia ..
  • jom lihat gadis gadis cantik dari serata du..
  • kantoi mesra madu dalam bilik salinan hospi..
  • tangan siapa tu janganlah ganggu
  • jawatan kosong di geomatika university coll..
  • nad zainal tidak serik bercinta

  • wajib baca :

  • kangkung dan risikonya
  • blog spammers sudah bijak
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • bahaya ajinomoto
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • monolog rasa
  • cinta terlarang
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • syidaismyname.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • byzanamn.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)