TERIMA TAWARAN SAMBUNG BELAJAR unknown hits  

TERIMA TAWARAN SAMBUNG BELAJAR

aku dapat tawaran sambung belajar di UNIKL untuk BACHELOR OF ENGINEERING TECHNOLOGY HONS IN MANUFACTURING SYSTEMS aku pikir pikirkan sama ada nak terima atau pun tidak tawaran ni dan setelah berfikir aku putuskan untuk menolak sebab aku rasa aku tak

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 313
Widget Aktif : 3,842
Banner Aktif : 6,819

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 913,775
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • saya ternampak
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • cctv rakam jenazah timbalan naib cancelor u..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • terjah 4 foto remaja tidur bog3l lepas proj..
  • sapa nak duit mai baca ni
  • tip elak perut buncit
  • nenek ini pertama kalinya jejak kaki ke pan..
  • musibah dapat menggugurkan dosa
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • lol saya ternampak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • bahaya ajinomoto
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tanda tanda kanser payudara
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita semalam hot spring kah
  • super duper cute

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)