TERIMA TAWARAN SAMBUNG BELAJAR unknown hits  

TERIMA TAWARAN SAMBUNG BELAJAR

aku dapat tawaran sambung belajar di UNIKL untuk BACHELOR OF ENGINEERING TECHNOLOGY HONS IN MANUFACTURING SYSTEMS aku pikir pikirkan sama ada nak terima atau pun tidak tawaran ni dan setelah berfikir aku putuskan untuk menolak sebab aku rasa aku tak

Teruskan Membaca..



tak akan sambung belajar

rozita che wan terima tawaran rm1 juta

demi sahabat baik kim jong kook terima tawaran berlakon

pelajar cemerlang dinasihati tidak ghairah sambung bela..

belajar terima pendapat orang lain

sambung belajar selepas result spm lulus je

kereta sambung bayar menyalahi undang undang

van gaal lega man united sambung nyawa buru tiket eropa..

tahukah anda kereta sambung bayar menyalahi undangundan..

ahukah anda kereta sambung bayar menyalahi undang undan..

zizan razak emma maembong sah putus tidak pernah sambun..

zizan razak emma maembong sah putus tidak pernah sambun..

kerajaan tidak bercadang sambung usia persaraan kepada ..

van gaal lega man united sambung nyawa buru tiket eropa..

tiada cadangan sambung usia persaraan kepada 62 tahun

anuar zain tolak tawaran jadi juri bukan mahu dilihat e..

punca anuar zain tolak tawaran jadi mentor atau juri

anuar zain tolak tawaran jadi juri bukan mahu dilihat e..

mejar zaidi tolak tawaran kerajaan negeri pulau pinang

hebahan tawaran permohonan unit perumahah penjawat awam..

anuar zain tolak tawaran jadi juri bukan mahu dilihat e..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 472
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,149

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,139
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 5 foto perubahan imej terkini nora danish p..
  • besarnya jarum tu nak cuba yang abang punya
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • hahaha hidung lelaki ini bedarah tengok awe..
  • gatal ke tak sabar ni biar abang tolong pic..
  • bermesraan di khalayak ramai tanpa segan si..
  • misteri buaya putih penunggu muara sungai k..
  • pelanggan mengadu sukar buang air kerana di..
  • bapa redha keputusan mahkamah
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • jawatan kosong terkini felda
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • tips nak jadi hotstufff
  • emak abah opah dan atuk
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • monolog rasa
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)