TERIMA TAWARAN SAMBUNG BELAJAR unknown hits  

TERIMA TAWARAN SAMBUNG BELAJAR

aku dapat tawaran sambung belajar di UNIKL untuk BACHELOR OF ENGINEERING TECHNOLOGY HONS IN MANUFACTURING SYSTEMS aku pikir pikirkan sama ada nak terima atau pun tidak tawaran ni dan setelah berfikir aku putuskan untuk menolak sebab aku rasa aku tak

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 375
Widget Aktif : 3,879
Banner Aktif : 6,871

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,339
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar 8 gambar gelagat askar yang melucuka..
  • suami rayu syura untuk rujuk kembali
  • tak cukup cela hudud dap larang maulidur ra..
  • video mesti tengok pengantin lelaki menbuat..
  • detik cemas bayi terlepas dari dukungan ibu
  • foto terkini diana amir di cerun gunung men..
  • comment on power tool asas untuk kontraktor..
  • study week
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • lirik where have all the boot boys gone ziz..
  • 10 jenis solat yang tidak diterima allah
  • orang gemok dilarang membeli mcdonald s

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 7 things you need to know about depression
  • tanda tanda kanser payudara
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 26 fascinating films about food
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • pagsulihan.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)