KENAPA ORANG CINA LEBIH MAJU DARIPADA ORANG MELAYU unknown hits  

KENAPA ORANG CINA LEBIH MAJU DARIPADA ORANG MELAYU

Ini bukan post racist Diulangi sekali lagi INI BUKAN POST RACIST Apa yang aku cuba ceritakan disini tidak sesekali menjurus ke arah racisme atau perkauman kerana aku sendiri adalah orang anti kepada racisme Apa yang cuba diketengahkan disini adalah sat

Teruskan Membaca..



jasa khalidsamad kepada orang melayu shah alam selama d..

orang orang dengan pekerjaan seperti ini lebih rentan s..

majlis solat hajat sederhana tapi dihadiri lebih 5 000 ..

nak majlis solat hajat sederhana jer tapi dihadiri lebi..

majlis solat hajat sederhana tapi dihadiri lebih 5 000 ..

pelaburan saham di mata orang melayu

anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

payah cakap dengan orang jahil

5 orang hilang secara misterius

jom lihat apa orang kenya lakukan dengan tayar terpakai

bank untuk orang miskin

padah cuba berzina dengan isteri orang

petunjuk jalan menuju surga firdaus bagi orang orang mu..

allahuakbar ternyata jumlah tentara israel yang tewas m..

mb perlu berjiwa rakyat bukannya dikawal orang lain

kisah benar terjadi kisah 7 orang perempuan dan seorang..

lelaki ini mampu membaca fikiran orang lain dan inilah ..

dilema orang bujang

mb s gor perlu berjiwa rakyat bukan dikawal orang lain

peragut rantai emas dibelasah orang ramai di sungai bes..

bagaimana cara orang kurus menjadi gemuk




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 194
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,394

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,270
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)