KENAPA ORANG CINA LEBIH MAJU DARIPADA ORANG MELAYU unknown hits  

KENAPA ORANG CINA LEBIH MAJU DARIPADA ORANG MELAYU

Ini bukan post racist Diulangi sekali lagi INI BUKAN POST RACIST Apa yang aku cuba ceritakan disini tidak sesekali menjurus ke arah racisme atau perkauman kerana aku sendiri adalah orang anti kepada racisme Apa yang cuba diketengahkan disini adalah sat

Teruskan Membaca..



memalukan orang lebih syok daripada menasihatinya

kenapa bangsa cina lagi maju dari melayu

temberang najib tak kenal altantuya kenapa tak jawab di..

kenapa kanak kanak lebih bagus daripada orang dewasa

peniaga cina yang dibuktikan kesalahan naikkan harga ba..

daripada 100 orang hanya 1 jadi kaya raya

10 sebab kenapa wanita dilarang pilih suami orang

hasil dakwah adam corrie di media sosial 15 orang peluk..

15 orang peluk islam selepas terima dakwah adam corrie

ada orang akan terasa bila tengok gambar ni

aku orang ada ada

anda pasti tidak percaya tempat ini bukan sebarangan or..

kerja giler gemukkan kekasih takut di sambar orang

cinta lelaki gemukkan teman wanita kerana takut disamba..

padah tidur dengan suami orang wanita dibogelkan di tem..

dakwah adam corrie berjaya bawa 15 orang masuk islam

video prof agus ulas mengenai gst macam orang kampung b..

lelaki gemukkan kekasih elak disambar orang

akhir sekali pecah tembelang semuanya dan tahulah orang..

dakwah adam corrie berjaya bawa 15 orang masuk islam

aneh barang perhiasan berharga diperbuat dari abu orang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 7,254

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,130,300
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pelakon hantu kak limah meninggal dunia al ..
  • kantoi mesra madu dalam bilik salinan hospi..
  • pakaian hangat katy perry nampak bulu ari
  • 5 gambar polis trafik pengiring zahid ceder..
  • tangan siapa tu janganlah ganggu
  • geram sebab projek terbongkar rahsia
  • video jirat cina keluar api batu4 jalan kel..
  • qatar arah operasi perniagaan ditutup ketik..
  • inilah sebabnya kenapa lelaki perlu berhati..
  • terserempak makhluk ghaib
  • vanessa dinobat miss universe malaysia 2015
  • kari pak brahim s

  • wajib baca :

  • super duper cute
  • islam itu indah
  • supermummy - miza harun
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wang bukanlah segalanya
  • jenis jenis jerawat
  • puisi terakhir imam syafie
  • diari sedih seekor kucing
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)