CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN unknown hits  

CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN

Tiba tiba je kan aku post pasal pancing Sebenarnya memancing memang salah satu hobi aku selain mengadap komputer Kalau aku duk kat kampung time cuti memang aku selalu pegi mancing Port aku biasanya area sekitar kampung or kem 16 dekat sungai terengganu ma

Teruskan Membaca..



jom tengok 8 gambar kilang membuat udang kering yang me..

cara membuat dan memasang twitter button di blog

rahsia cara membuat duit secara online sangat mudah

cara membuat efek loading kotak di blog

tutorial cara belajar membuat resensi dalam pembelajara..

jangan hairan orang lain membuat maksiat tetapi hairanl..

sesiapa yang membuat ibu dan bapanya gembira memberi ke..

tutorial membuat kotak post blockquote

petua membuat sambal yang sedap

pengalaman zaman kanak kanak membuat air soya

pak da pesawat pembom strategis baru angkatan udara rus..

cara membuat jubah kaften

cara membuat baju kaften baju kelawar caften

panduan pantas membuat jubah princess cut

bakal membuat anda hampir cair

keupayaan membuat 40 bunyian selepas lahir

bakal membuat anda hampir cair

membuat kesilapan itu tidak mengapa tetapi tidak belaja..

kepapaan membuat seseorang yang petah bercakap menjadi ..

wartawan al jazeera terkejut melihat serangan israel ke..

apple dilaporkan telah membuat tempahan sehingga 80 jut..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 487
Widget Aktif : 3,991
Banner Aktif : 6,336

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 795,451
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • awek malam merdeka diminta tampil
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • padah apabila 11 foto koleksi peribadi awek..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • pecah rahsia saya cuma tukar agama tidak tu..
  • gadis melayu buat maksiat di malam merdeka
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • pengarah drama dedah perangai sebenar rita ..
  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • warga indonesia solat di mrt
  • one summer night lyrics temptation ost

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)