CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN unknown hits  

CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN

Tiba tiba je kan aku post pasal pancing Sebenarnya memancing memang salah satu hobi aku selain mengadap komputer Kalau aku duk kat kampung time cuti memang aku selalu pegi mancing Port aku biasanya area sekitar kampung or kem 16 dekat sungai terengganu ma

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 428
Widget Aktif : 3,962
Banner Aktif : 6,632

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 871,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • lagi cadangan bodoh yang diutarakan oleh mp..
  • adakah adel bakal kembali berentap di saing..
  • uqasha senrose cantik bertudung manis gitu
  • angelina jolie ajar anaknya agama islam
  • punca sebenar hannah yeoh selar kerajaan
  • general pm government still studying struct..
  • kilang proses ais kotor di pulau pinang
  • ready stock cfk h86085 2 tone lace maxi dre..
  • disingkir produksi hanez tutup mulut
  • berita panas pasal mz botox cream
  • aquaria klcc princess tengok piranha makan
  • penyokong pas jika anwar tidak disabit bers..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips nak jadi hotstufff
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cerita semalam hot spring kah
  • ciri ciri wanita solehah
  • diari sedih seekor kucing
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)