CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN unknown hits  

CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN

Tiba tiba je kan aku post pasal pancing Sebenarnya memancing memang salah satu hobi aku selain mengadap komputer Kalau aku duk kat kampung time cuti memang aku selalu pegi mancing Port aku biasanya area sekitar kampung or kem 16 dekat sungai terengganu ma

Teruskan Membaca..



cara air minum membuat tubuhmu tetap langsing

cara membuat gambar bergerak atau animasi di photoshop

jom tengok 8 gambar kilang membuat udang kering yang me..

cara membuat tudung labuh

cara membuat anak yang baik benar

tutorial cara membuat fan page di facebook

cara membuat roti jala

cara cara membuat pizza berkeju leleh

cara mudah membuat cupcakes kukus

kesakitan mu turut membuat aku derita

cara membuat tombol demo dan download di wordpress

resep cara membuat pepes ikan tenggiri

cara cara membuat laporan polis kes penipuan online

panduan untuk membuat bisnes

sesiapa yang tidak pernah membuat kesilapan tidak perna..

cara membuat imej zoom in ketika disentuh mouse

membuat gambar animasi gif secara online

doa memberikan kekuatan pada org yg lemah membuat org t..

bernama dan rtm sahaja yang dibenarkan membuat liputan ..

malaysia airlines gantung urus niaga untuk membuat peng..

nice ice cream maker alat membuat aiskrim




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 406
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,428

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,431
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • lagu terakhir allahyarham alda yang menyera..
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • zarina ann julie berkahwin dengan negro
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • usikan lif mortal kombat
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • petua atasi masalah haid secara semulajadi
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)