CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN unknown hits  

CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN

Tiba tiba je kan aku post pasal pancing Sebenarnya memancing memang salah satu hobi aku selain mengadap komputer Kalau aku duk kat kampung time cuti memang aku selalu pegi mancing Port aku biasanya area sekitar kampung or kem 16 dekat sungai terengganu ma

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 598
Widget Aktif : 3,905
Banner Aktif : 6,756

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 915,251
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • tablet nokia n1 mantap dan jimat tenaga
  • amelina akui memang belum bertudung
  • 11 orang tersohor di dunia memeluk islam
  • gempar ikan keli emas terperangkap dalam bu..
  • apakah yang terjadi jika bersentuhan dengan..
  • penyanyi arab cetus kontroversi pakaian men..
  • mh17 pembunuhan beramai ramai yang dirancan..
  • punca eizlan yusof enggan ceraikan isteriny..
  • budak 3 tahun dibunuh jiran kerana kerap me..
  • pengalaman ngeri membangun video time lapse..
  • goat milk soap ameryllis and acne cream set..
  • gambar dari atas tingkat banggunan paling t..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tanda orang sayang dekat kita
  • kisah nabi ismail a s
  • wang bukanlah segalanya
  • supermummy - miza harun
  • hati itu umpama gelas

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • aku-mango.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)