CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN unknown hits  

CARA MEMBUAT BUBU UDANG UNTUK UMPAN

Tiba tiba je kan aku post pasal pancing Sebenarnya memancing memang salah satu hobi aku selain mengadap komputer Kalau aku duk kat kampung time cuti memang aku selalu pegi mancing Port aku biasanya area sekitar kampung or kem 16 dekat sungai terengganu ma

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 164
Widget Aktif : 3,853
Banner Aktif : 6,897

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,815
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • pakai rok mini di acara pramuka puan mahara..
  • menyempurnakan cinta
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • terkini syafiq rahim indra putra bantu hm d..
  • mari lihat memori dan detik detik menarik a..
  • cinta dihambat dengan penyapu
  • wanita malaysia mudah di peluk oleh lelaki ..
  • remaja didapati tidak bersalah bunuh dua bu..
  • kenapa baiki komputer atau lap top lama leb..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • spisis kawan yang femes
  • never date a person who
  • apa petanda jika mimpi ular
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)