GAMBAR TERBARU BUDAK BULI SMKTHO unknown hits  

GAMBAR TERBARU BUDAK BULI SMKTHO

Edy baru dapat satu gambar yang terkini mengenai budak budak pembuli di SMKTHO yang telah pun diberkas oleh pihak polis dari laman sosial Facebook Tengok tak pasal pasal dah kena gari Oh my Meleis

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 258
Widget Aktif : 3,851
Banner Aktif : 6,899

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 962,068
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • tahukah anda 6 nama bayi yang perlu dielakk..
  • zizan razak tampil perjelas isu hubungannya..
  • gambar eksklusif rumah nabi muhammad saw da..
  • inilah dia wanita paling cantik di china 8 ..
  • inilah 5 wanita cantik yang di lahirkan seb..
  • isu hamleys tudung rosyam nor cetus amarah ..
  • 10 wanita yang di rindui oleh syurga
  • kejahatan isis terhadap mujahidin dan kaum ..
  • interpol keluar waran tangkap yusuf al qara..
  • first giveaway by kamamimi
  • saya dijadikan kambing hitam kata puteri ma..
  • 7 gambar muniff isa sah bergelar suami deng..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • apa petanda jika mimpi ular
  • di tubir bibir mataku
  • monolog rasa
  • sketsa cinta awak dan saya
  • super duper cute
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • rahsia label pada buah buahan
  • islam itu indah
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)