APA ITU KEEK unknown hits  

APA ITU KEEK

Keek ni salah satu application baru yang sudah mula menular di dalam smartphone mereka mereka yang suka merakam video Keek ni lebih kurang macam youtube juga lah korang boleh rakam lah segala benda korang nak rakam then upload dalam acc keek Untuk merak

Teruskan Membaca..



apa itu unit trust

bersederhanalah dalam apa juga yang kita lakukan kesede..

hasan malik dedah pembohongan rafizi apa itu non perfor..

apa itu songkok

jangan membuang masa dengan memikirkan apa akan berlaku..

apa itu nuzul al quran

apa itu flashmob

sedekah itu amalan mulia berikanlah apa yang termampu u..

seorang yahudi bangun mempertahankan palestin apa yang ..

nikmat itu seperti binatang yang tidak diikat dia akan ..

kata kata itu sebenarnya tidak mempunyai makna untuk me..

antara gejala hawa nafsu manusia ialah sekali kemewahan..

rezeki itu jaminan allah

menjana pendapatan itu banyak caranya elakkan daripada ..

jangan menghina barang yang kecil kerana jarum yang kec..

yang rasis itu melayu islam yang hak itu bangsa asing

jika kejahatan di balas kejahatan maka itu adalah denda..

bacalah al qur an sesungguhnya al qur an itu akan datan..

mas nazak perlu diisytihar bankrap bukankah itu memang ..

sungguh dakwah ini adalah mata rantai dan kita mahu men..

rhoma irama menang di pemilihan presiden itu musibah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 880
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,134

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 761,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • adakah ini sebab mh17 ditembak
  • kajol dijel 6 minggu denda rm1 000
  • malaysia terima kotak hitam mh17 daripada p..
  • video sniper al qassam tembak mati tentera ..
  • handmade soap ameryllis door gift
  • bendera separuh tiang di republik dap pulau..
  • mb selangor pas bakal umum pendirian
  • 1 kohesi mates saya ke sungai
  • ramai sanggup mengeluarkan ribuan ringgit u..
  • testimonial set kesuburan shaklee
  • hospital swasta enggan layan tiga beranak t..
  • tempat yang sama

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 26 fascinating films about food
  • jangan ditangisi haid itu
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)