APA ITU KEEK unknown hits  

APA ITU KEEK

Keek ni salah satu application baru yang sudah mula menular di dalam smartphone mereka mereka yang suka merakam video Keek ni lebih kurang macam youtube juga lah korang boleh rakam lah segala benda korang nak rakam then upload dalam acc keek Untuk merak

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 636
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,727

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 923,417
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • 18 jawapan paling sentap kepada soalan bila..
  • kisah mengharukan makan malam terakhir bers..
  • gempar penampakan hantu berlari dikawasan s..
  • tauke jambu nafi gambar bercium itu milikny..
  • sejenis pil yang mampu meng ubah bau kentut..
  • mia sara kini hipokrit dengan puteri balqis
  • 5 jalan paling bahaya di dunia
  • misteri penemuan mayat lelaki terapung di s..
  • jawatan kosong drb hicom berhad 12 disember..
  • portal pro pembangkang mengaku berbohong
  • di sebalik filem yang hebat
  • design bantal sendiri pillow felt craft

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • blog spammers sudah bijak
  • cerita semalam hot spring kah
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • supermummy - miza harun
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • monolog rasa
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • wang bukanlah segalanya

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)