BIODATA SEPAH JUARA MAHARAJA LAWAK SHUIB JEFF MAMAT PROFIL DIRI unknown hits  

BIODATA SEPAH JUARA MAHARAJA LAWAK SHUIB JEFF MAMAT PROFIL DIRI

Kalau ditanya siapakah jejaka terhangat di Malaysia minggu ni tak lain tak bukan semestinya jejaka bujang Sepah habis madu sepah tak abis2 RM350 000 telah berjaya mereka menangi dalam Pertandingan Akhir Maharaja Lawak malam tadi Memang they deserv

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 335
Widget Aktif : 3,854
Banner Aktif : 6,906

Domain Dibenarkan: 10,760
Jumlah Artikel : 969,934
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video saat saat cemas bot tentera yang memb..
  • gambar banjir besar 2014 di sana sini
  • tak tahan tengok isteri berjubah ketat mele..
  • anak najib razak backing bapa beliau bermai..
  • empat gadis ketakutan tidur dalam kereta em..
  • minah bertudung naik motor jadi viral pulak
  • tak tahan tengok isteri berjubah ketat dan ..
  • sekolah manik urai runtuh ramai dilaporkan ..
  • wanita cun ini ialah pelakon bayi matahari ..
  • gambar gadis cun selfie dalam banjir yang m..
  • bengang pekerja butik mewah buat tak layan ..
  • ahli akademik dr mohd ridhuan tee abdullah ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • sketsa cinta awak dan saya
  • rahsia label pada buah buahan
  • di tubir bibir mataku
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • monolog rasa
  • kisah nabi ismail a s
  • kurang ajaran tak sesat
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • dilagebu.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kerjayadirumah.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norizansayang.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2875)   wanita (1889)   diari (1632)   produk (1329)   rojak (1251)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (818)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (370)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (140)   teknologi (126)   art (122)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (71)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)