JALANI SIDEK KAHWIN LAGI unknown hits  

JALANI SIDEK KAHWIN LAGI

Bekas suami kepada penerbit sensasi Raja Azmi iaitu Jalani Sidek dilaporkan telah berkahwin dengan seorang ahli perniagaan bernama Zaleha Mohd Khalid baru baru ini Menurut beberapa portal hiburan tempatan tarikh perkahwinannya pasangan itu tidak diketa

Teruskan Membaca..



kenduri kahwin lagi

miera enggan seksi lagi

12 lagi anggota penguat kuasa didakwa rasuah

miera enggan seksi lagi

punca ziana zain tidak mungkin berlakon lagi

melancong ke bandung lagi

12 lagi anggota penguat kuasa didakwa rasuah

anda sangka post ini sudah kelakar tunggu sebab anda be..

lee kwang soo akan turut sertai 4 lagi rakan running ma..

lee kwang soo akan turut sertai 4 lagi rakan running ma..

di super star libra bersama pak nil lagi

hubungan lisa dan yusry didakwa bermasalah lagi

miley cyrus buat gila lagi dalam persembahannya

lagi aksi remaja bercium berpelukan yang tersangat anno..

7 hari lagi menjelang 28 okt tweeter anwar dipenuhi kat..

millah abraham lagi tangkapan dibuat apa kata anwar

gst belum bermula lagi

farid kamil tidak akan berlakon aksi ngeri lagi

lirik senyum lagi qierra ft mark adam

apa lagi azmin ali nak buat lepas ni

lagi program jana pendapatan tanpa modal dari rumah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 570
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,601

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 856,399
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • gambar pak cik garu kaki dengan pisau pemot..
  • video dakwa puting beliung di pandamaran kl..
  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • kebaikan habbatussauda
  • wordless wednesday cornetto red velvet

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cinta vs materialistik
  • 7 things you need to know about depression
  • emak abah opah dan atuk
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff
  • 26 fascinating films about food
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)