JALANI SIDEK KAHWIN LAGI unknown hits  

JALANI SIDEK KAHWIN LAGI

Bekas suami kepada penerbit sensasi Raja Azmi iaitu Jalani Sidek dilaporkan telah berkahwin dengan seorang ahli perniagaan bernama Zaleha Mohd Khalid baru baru ini Menurut beberapa portal hiburan tempatan tarikh perkahwinannya pasangan itu tidak diketa

Teruskan Membaca..



lagi gambar skandal baru si gundik kit siang terdedah

kenduri kahwin lagi

farid kamil isteri saya dah tak cemburu lagi

farid kamil diana danielle saya dah tak cemburu lagi

kg warisan lagi

tiada lagi subsidi petrol ron95 untuk golongan berpenda..

farid kamil isteri saya dah tak cemburu lagi

julia perez cetus kontroversi lagi buat tatu hina islam

satu lagi pilihanraya kecil di penang

gempar lagi gambar gadis melayu tersebar

tiada lagi penari bogel russia thai

hendo hoverboard bukan lagi mimpi

dokter australia cangkokkan jantung yang sudah tidak be..

awal muharram menjelang lagi

bulan ini sahaja daerah penampang di sabah banjir lagi ..

lagi testimoni vitamin e shaklee

lirik jangan tanya aku lagi farawahida

mashaalah julia perez cetus kontroversi lagi buat tatu ..

tiada lagi subsidi petrol pada golongan berpendapatan t..

saintis usa ramal bumi akan musnah 100 tahun lagi

isu pegang anjing lagi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 277
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,229
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • new shoes for the balqis
  • 15 selfie paling berani
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • di tubir bibir mataku
  • tips balik kampung dengan selamat
  • wang bukanlah segalanya
  • kangkung dan risikonya
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)