JALANI SIDEK KAHWIN LAGI unknown hits  

JALANI SIDEK KAHWIN LAGI

Bekas suami kepada penerbit sensasi Raja Azmi iaitu Jalani Sidek dilaporkan telah berkahwin dengan seorang ahli perniagaan bernama Zaleha Mohd Khalid baru baru ini Menurut beberapa portal hiburan tempatan tarikh perkahwinannya pasangan itu tidak diketa

Teruskan Membaca..



tip untuk kaum adam yang plan nak kahwin 5 tahun lagi

7 panduan jika mahu kahwin awal

hairul azreen hanis zalikha jalani kursus kahwin secara..

hairul azreen hanis zalikha jalani kursus kahwin secara..

prkrompin hutang negara 700 billion pas menipu lagi di ..

prk permatang pauh pkr calon wan azizah lagi

lagi kenyataan tun m terhadap najib

amboii bukan main lagi abang ini mer akam video

lagi pelajar unikl sesat di gunung datuk

tak lama je lagi princess dapat adik

stok galaxy s6 edge gold platinum ditambah lagi

najib tagih peluang sekali lagi pui

mencari rezeki halal lagi berkat

astro bakal tergugat dalam masa beberapa tahun lagi

azwan ali buat hal lagi kecam pensyarah kolej

heloo pak menteri pm mana mau lari celita semakin kanto..

mabuk tweeter ke dia ni lagi 12 ditahan bersama bahan l..

marquez kecelakaan lagi saat latihan dirtbike jari pata..

ketika dada dan paha tak ada lagi di pameran otomotif

pelik sangat adik ni siap guling guling lagi tu

lagi gempa kuat landa nepal




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 572
Widget Aktif : 4,039
Banner Aktif : 7,222

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,140,089
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • setakat pensyarah melayu bangsat macam kora..
  • model cute majalah p layboy ini punyai mina..
  • wajah jelas model dari sabah dedah dada di ..
  • abang selimut cuba selamat gadis
  • perubahan honda dalam 65 tahun
  • iklan galaxy s6 penuh aksi macam tengah ten..
  • foto hangat artis indon cita citata terseba..
  • besar bangat dik ooi
  • sayu cikgu putus hujung jari 3 gambar
  • percubaan ke 17 membuahkan hasil
  • video pakcik tua di tendang dengan kejam
  • memasak pun ada adab tau

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • never date a person who
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • kembali menjadi burung pipit
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)