DRAMA ANDAI ITU TAKDIRNYA LAGI NOVEL KE DRAMA unknown hits  

DRAMA ANDAI ITU TAKDIRNYA LAGI NOVEL KE DRAMA

Lagi Novel ke Drama Hmmmm kalau kena dengan jalan cerita novel memang best la kan macam drama Setia Hujung Nyawa tu Perghhh serius 8220 sedap 8221 giler layan watak Zain Hakimi tuh hehehehe N

Teruskan Membaca..



senarai drama melayu adaptasi novel sudah tayang akan d..

andai itu takdirnya

drama atau menyelit bagaikan ular azmin menang akhirnya..

ts khalid ibrahim biar drama mereka jadi lawak jenaka

drama siri tentang hati tv2

sejarah drama malaysia bahagian akhir

pementasan drama kaedah membina upaya kreatif pelajar

kisah adiwira batman semasa kecil dalam drama bersiri

penampakan hantu dalam drama popular korea the greatest..

khalid ibrahim kesal dengan drama politik pakatan

sofi jikan dibayar rm1 juta berlakon drama bersiri holl..

jangan terlibat dengan drama politik

sejarah drama malaysia bahagian 6

disney star tiffany thornton reconciles with hubby afte..

5 pengajaran cinta dari drama rindu awak 200

chinese drama young sherlock

sofi jikan dibayar rm1 juta berlakon drama bersiri holl..

adegan drama melayu guna telefon terbalik jadi bahan la..

mengharap penjawat awam bersabar dengan drama politik p..

khalid ibrahim kesal dengan drama politik pakatan

lagi babak drama fail doktor baca x ray terbalik lol




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 535
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,637

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,932
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • hukum menjilat kemaluan isteri dalam islam
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • 5 gambar dua gadis berbik ini berjemur di a..
  • julia perez hina islam
  • isteri isteri azhar idrus kecewa dengan vid..
  • kisah iblis ketakutan ketika berlakunya har..
  • foto siti saleha berlegging mengancam jiwa ..
  • janda sangap batang
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • gambar yana samsudin yang terkini
  • robotic hand uses the power of static elect..
  • menakjubkan air terjun yang telah mengeras ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kembali menjadi burung pipit
  • blog spammers sudah bijak
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • di tubir bibir mataku
  • tupperware puasa
  • wang bukanlah segalanya
  • sketsa cinta awak dan saya

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)