PENJAWAT AWAM MENDAPAT KENAIKAN GRED GAJI 2013 unknown hits  

PENJAWAT AWAM MENDAPAT KENAIKAN GRED GAJI 2013

Haa ini dia pengumuman yang dinanti nantikan oleh berjuta penjawat awam seluruh negara Saya pun salah seorang yang tertunggu tunggu sebelum ni apakah yang akan diumumkan oleh PM kita Akhirnya inilah dia kenaikan dan imbuhan yang dijanjikan untuk kita

Teruskan Membaca..



kenaikan gaji gred menjelang bajet 2015

isu kenaikan gaji tahunan sistem saraan baru kakitangan..

peperiksaan online memasuki perkhidmatan awam penolong ..

bonus setengah bulan gaji minimum rm600 habuan penjawat..

pengumuman kepada semua calon peperiksaan online suruha..

gaji minimun penjawat awam rm1200

penting peperiksaan online memasuki perkhidmatan awam p..

peperiksaan online memasuki perkhidmatan awam penguasa ..

semak gaji kakitangan awam online

kenaikan harga lesen kenderaan mendapat tentangan

selangor umum bonus sebulan gaji penjawat awam terima r..

semakan tawaran kemasukan murid tingkatan tiga 3 2013 b..

kejayaan persidangan rba 2013 spad mendapat pengiktiraf..

saraan baru beri guru kenaikan gaji terbesar

bonus kakitangan awam dua bulan gaji

pp no 34 tahun 2014 tentang kenaikan gaji pokok pns 201..

penjawat awam berhak mendapat bonus daripada kerajaan s..

kj dedahkan penjawat awam ramai ahli parti pembangkang

undang udang khas salah laku penjawat awam

bajet 2015 bonus 2 bulan untuk penjawat awam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 624
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,322

Domain Dibenarkan: 10,297
Jumlah Artikel : 788,707
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



    

bacaan popular :

  • wanita malaysia sertai jihad seks di timur ..
  • aksi gadis bertudung kembang di tv3 jadi ba..
  • artis penangan rindu awak 200 foto zul arif..
  • 2 photo selfie panas kim kardashian
  • tudung macam alien aimi baharin nak saman
  • pengurus bank mengaku tak bersalah ucap aya..
  • polis nafi dedah maklumat wanita melayu jih..
  • kenapa yamaha rx z masih mempunyai ramai pe..
  • tulis 1 peribahasa yang sesuai dengan gamba..
  • perodua axia impian rakyat malaysia
  • suami yang tidak ikut petua akhirnya terkul..
  • komputer cepat panas

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • emak abah opah dan atuk
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • hati hati laman web hina islam

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2789)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (808)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (282)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)