JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE unknown hits  

JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE

Pelakon dan pengarah berbakat besar Pierre Andre atau nama sebenarnya Mohd Pierre Andre Nazrul Andre 28 tidak mahu menunggu lama dan memilih Jun ini untuk melangsungkan perkahwinannya Menurut Pierre dia tidak mahu melengahkan pernikahan dengan tunan

Teruskan Membaca..



pierre andre kena sampuk

pierre andre kena sampuk

pierre andre disampuk ketika pengambaran filem seram

pierre andre disampuk ketika pengambaran filem seram

pierre andre dirasuk jin ketika penggambaran

pierre andre dirasuk semasa pengambaran filem seram jin

kalau boleh nak kahwin terus

kalau boleh nak kahwin terus

kalau boleh nak kahwin terus elfira loy

kalau boleh nak kahwin terus elfira loy

elfira loy kalau boleh nak kahwin terus

kisah benar aku bertahan kahwin di usia muda ini kerana..

elfira loy kalau boleh nak kahwin terus

seram pierre andre dirasuk semasa pengambaran filem ser..

pierre andre disampuk ketika pengambaran filem seram

marsha macam saya pula yang nak kahwin

hoi2 aku pun nak raya gak

seram pierre andre dirasuk semasa pengambaran filem ser..

lawak aku keturunan siam mana nak banyak bulu ustaz abd..

aku nak kahwin dengan anak rajaaaa

pierre andre dan zul ariffin diganggu jin di set pengam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 683
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 6,541

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,103
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • supermummy - miza harun
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)