JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE unknown hits  

JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE

Pelakon dan pengarah berbakat besar Pierre Andre atau nama sebenarnya Mohd Pierre Andre Nazrul Andre 28 tidak mahu menunggu lama dan memilih Jun ini untuk melangsungkan perkahwinannya Menurut Pierre dia tidak mahu melengahkan pernikahan dengan tunan

Teruskan Membaca..



belum nak kahwin

elfira loy kalau boleh nak kahwin terus

aku nak kahwin dengan anak rajaaaa

cuti deepavali apa aku buat hari ini

elfira loy kalau boleh nak kahwin terus

pierre andre kena sampuk

pierre andre kena sampuk

kalau boleh nak kahwin terus elfira loy

hoi2 aku pun nak raya gak

kalau boleh nak kahwin terus

artis wanita melayu paling hot umum nak kahwin

akhirnya artis wanita paling hot umum nak kahwin

ada ke yang nak baca blog aku

elfira loy kalau boleh nak kahwin terus

lambakan warga asing kali ini nak salahkan siapa

lawak aku keturunan siam mana nak banyak bulu ustaz abd..

kalau boleh nak kahwin terus

kalau boleh nak kahwin terus elfira loy

pierre andre disampuk ketika pengambaran filem seram

saya tak nak bercinta nak terus kahwin saja elfira loy

gambar pierre andre disampuk ketika pengambaran filem s..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 316
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,599

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,404
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • bikini boomz
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..
  • makanan popular thailand
  • jawatan kosong kkm
  • bodhi anjing didandani pakaian lelaki menja..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • sketsa cinta awak dan saya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)