JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE unknown hits  

JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE

Pelakon dan pengarah berbakat besar Pierre Andre atau nama sebenarnya Mohd Pierre Andre Nazrul Andre 28 tidak mahu menunggu lama dan memilih Jun ini untuk melangsungkan perkahwinannya Menurut Pierre dia tidak mahu melengahkan pernikahan dengan tunan

Teruskan Membaca..



aku sayangkan pakatan rakyat tapi selepas apa yang kau ..

anda nak kahwin

aku nak pergi mati kata kata akhir bapa sebelum bunuh d..

10 cara nak handle soalan kahwin masa hari raya

bila nak kahwin

harga kad kahwin di artcabin bermula jun 2014

tak mau minum tak mau makan tapi nak duit raya ini jawa..

kukatakan pada syaithan hawa aku ini makhluq mulia jiwa..

raja muda selangor masuk agama khatolik kononnya nak ka..

biar papa asal bergaya kalau dah papa macam mana nak be..

naik pesawat dibahagian manakah paling selamat nak dudu..

takkan nak tunggu tahap macam ini baru nak berubat

mas kena beli ambil alih air asia kalau nak buat untung

saya nak beli keajaiban berapakah harganya

lawak ahad kapalterbang nak terhempas

makin susah nak potong rambut si ensem

panas kereta cdm25 kiki stering lock glamer dikesan ata..

nik aziz sudah bersuara menyebelahi khalid ibrahim mat ..

ish ana nak buang sampah pun nak menyibuk

pickup lines ayat nak mengorat sempena raya

nak terjun dari jejambat plus sebab bergaduh dengan kek..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 413
Widget Aktif : 3,873
Banner Aktif : 6,239

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,386
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • profesor israel perkosa wanita palestina ca..
  • artis buka tudung kerana kecewa
  • tips whatsapp elak smartphone penuh dgn gam..
  • oh lelaki datang pameran kereta ambil gamba..
  • profesor israel menyatakan kelemahan pejuan..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..
  • belasah abang ipar tak puas hati tak pandan..
  • orang minyak dicekup di dataran pahlawan
  • siasat pendedahan libatkan pemimpin pkr
  • gaza gencatan senjata tiga hari bermula pag..
  • xbmc dijenamakan semula kepada nama kodi
  • komisyen pertama rahsia hipnosis

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • untungnya insan bergelar wanita
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)