JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE unknown hits  

JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE

Pelakon dan pengarah berbakat besar Pierre Andre atau nama sebenarnya Mohd Pierre Andre Nazrul Andre 28 tidak mahu menunggu lama dan memilih Jun ini untuk melangsungkan perkahwinannya Menurut Pierre dia tidak mahu melengahkan pernikahan dengan tunan

Teruskan Membaca..



memalukan dap tak berani nak jawab isu besar ini

cukup cukuplah berbelas tahun rakyat malaysia disajikan..

keknis kini berhijab sebab nak kahwin

apa yang aku nak dalam hidup ni

keknis kini berhijab sebab nak kahwin

bukan senang untuk aku sampai ke tahap ini walaupun ian..

ini fakta bukannya auta izinkan aku menjadi macai umno ..

monologdalaman patutlah aku beriye nak jumpa dia

hanis zalikha kini berhijab penuh kerana nak kahwin

ron95 dan diesel akan naik bermula tengah malam ini raf..

hanis zalikha kini berhijab penuh kerana nak kahwin

hanis zalikha kini berhijab sebab nak kahwin

10 karakter wanita yang lelaki tak nak jadikan isteri

ambil tahu serp dan seo kalau nak jadi malaysia best bl..

bagaimana nak dapatkan maklumat urusan pengambilan stat..

tak lama dah nak final ni

pengacau betul tak boleh nak rileks

10 karakter lelaki yang wanita tak nak jadikan suami

mengapa nak jadi tentera

10 karakter lelaki yang wanita tak nak jadikan suami




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 593
Widget Aktif : 4,020
Banner Aktif : 7,077

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,071,840
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • gambar ombak besar membeku
  • video saat cemas dalam pesawat mh370 sebelu..
  • unik pengantin bersanding dalam bas rapid p..
  • alor setar ustaz dihukum gantung sampai mat..
  • kafe ini mempunyai pelayan wanita yang cant..
  • warden asrama belasah murid sampai mati dih..
  • fuhh bunyi pelik dan aneh dalam bilik mandi
  • romie mahu hanez jadi isteri yang baik
  • jom lihat kediaman mewah salah seorang pali..
  • sekadar renungan
  • zte grand s3 dilancarkan hadir dengan sokon..
  • jurugambar menggunakan beratus ratus gambar..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • blog spammers sudah bijak
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)