JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE unknown hits  

JUN INI AKU NAK KAHWIN PIERRE ANDRE

Pelakon dan pengarah berbakat besar Pierre Andre atau nama sebenarnya Mohd Pierre Andre Nazrul Andre 28 tidak mahu menunggu lama dan memilih Jun ini untuk melangsungkan perkahwinannya Menurut Pierre dia tidak mahu melengahkan pernikahan dengan tunan

Teruskan Membaca..



perempuan psiko nak ludah muka ariz forteen kalau berte..

fbp2015 kat mane korang nak start ronda check pelan dul..

nak datang fbp2015 tahu ke korang nak park or lalu kat ..

cara mudah nak buat kacang cornflakes pedas

siapa nak duit raya rm200

ini dia alasan kenapa dia tinggalkan kamu

e curve doraemon cpuv ke 3 bulan jun

cara semakan keputusan rayuan politeknik sesi jun 2015 ..

adakah anda ada tanda tanda ini yang boleh sebabkan kan..

promosi simkad bestmobile akan berakhir pada 15 jun 201..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 162
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • super duper cute
  • ciri ciri wanita solehah
  • hati itu umpama gelas
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • sketsa cinta awak dan saya
  • jika memang engkau jodohku
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • kurang ajaran tak sesat
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)