GAMBAR BAYI DAPHNE IKING IMAN DANIELLE IKING AZMI unknown hits  

GAMBAR BAYI DAPHNE IKING IMAN DANIELLE IKING AZMI

Pengacara dan pelakon popular Daphne Iking 32 atau namanya Islamnya Dahlia yang telah selamat melahirkan cahayamata perempuan bernama Iman Danielle Iking Azmi Bayi berusia sebulan itu adalah hasil perkongsian hidup hos rancangan Bella di NTV7 itu ber

Teruskan Membaca..



2 gambar bayi dilahirkan dalam ketumban belum pecah

lima termasuk seorang bayi cedera dalam kemalangan di m..

bayi perempuan maut dipatuk ular ketika tidur

bayi maut dipatuk ular ketika sedang tidur

bayi perempuan maut dipatuk ular ketika tidur

bayi maut dipatuk ular ketika tidur

bayi perempuan maut dipatuk ular ketika tidur

bayi perempuan maut dipatuk ular ketika tidur bersama i..

berhati hati dengan dua individu ini kuatkan iman anda

nama anak kedua tomok andrashah iman

jom blogwalking kaw kaw bersama cik iman

bayi 3 tahun mati kedinginan kerana tersesat di tengah ..

pelakon lucah biar bayi mati hendak jimat susu badan

bayi perempuan maut dipatuk ular ketika tidur

bayi perempuan maut dipatuk ular tedung ketika sedang t..

bayi perempuan jadi mangsa cabul suami pengasuh

amalan makan uri bayi kian popular di amerika syarikat

kantoi sambil dukung bayi pasangan ini henjut depan kah..

bayi dipatuk ular selamat dikebumikan

bayi perempuan maut dipatuk ular ketika tidur

sambil dukung bayi pasangan mabuk bercinta ini berzina ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 185
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,109

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • aksi panjat mimbar ustaz muhammad nur maula..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • video memalukan majlis tahun baru cina di k..
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • kajian tentang saiz alat sulit lelaki selur..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)