INTERNET PALING MURAH DI MALAYSIA HANYA RM28 BULAN unknown hits  

INTERNET PALING MURAH DI MALAYSIA HANYA RM28 BULAN

semua manusia zaman skang ni memerlukan internet dan bila dah nak internet mestila semua terkial kial nak cari pembekal perkhidmatan internet nak cari mana yang baik CELCOM MAXIS DIGI U MOBILE P1 4G apa2 jer pkhidmatan internetn diatas sem

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 507
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,627

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 873,425
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • body slim faradhiya idaman setiap wanita
  • lihat apa yang terjadi bila minta sedekah b..
  • liwatii kenapa peguam islam takut bela anwa..
  • biskut bertemakan filem frozen kelihatan in..
  • kejohanan aff kebimbangan dollah jadi nyata
  • resipi ringkas ikan bilis goreng cili padi
  • 2 gambar mengejutkan inilah kenderaan johan..
  • 7 foto romantik hafiz suip dan kekasih berc..
  • video barang baik selebriti tertonjol selep..
  • oh gadis gadis cantik ini sanggup tunjuk bo..
  • good luck adik adik spm
  • penuntut kolej swasta didakwa bunuh kakak k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • cinta vs materialistik
  • skandal pejabat
  • islam itu indah
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)