KEMUNCULAN RAKSASA KPOP YANG MASIH BERSEKOLAH unknown hits  

KEMUNCULAN RAKSASA KPOP YANG MASIH BERSEKOLAH

Ni bajet korea ke apa ni woi Dah la pakai baju sekolah terjoget joget lu bajet lu korea Badan dah la keding macam papan ni kalau tak bajet korea ni mesti bajet fotogenik

Teruskan Membaca..



kemunculan lubang awan bersaiz raksasa menggemparkan au..

dianggap raksasa kerana wajah buruk kanak kanak ini dil..

jangan kata masih tak sesuai laksana hudud

kaum zaman batu masih wujud pada hari ini

masih terlalu awal untuk kami bercinta kamal adli

40 anak masih tak cukup

9 orang sudah mati tapi orang ramai masih suka datang t..

gst tun m masih tak faham gst ahmad maslan

tun m masih tidak faham gst ahmad maslan

tmj sindir pafa dan penyokong bola sepak perak masih la..

dr m masih tak faham gst kata ahmad maslan

dr m masih tak faham gst kata ahmad maslan

punca tun mahathir masih tak faham gst terjawap oleh ah..

tiada cadangan semak semula hukuman sebatan masih sesua..

aktiviti blogwalking masih relevan

masih terlalu awal untuk kami bercinta kamal adli

masih awal untuk kami bercinta kamal adli emma maembong

masih awal untuk kami bercinta kamal adli emma maembong

masih terlalu awal untuk kami bercinta kamal adli

masih terlalu awal untuk kami bercinta kamal adli

masih terlalu awal untuk kami bercinta kamal adli




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 211
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • pure slim 7d murah giler

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • cerita semalam hot spring kah
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • taman di dalam shoping mall

  • wajib lawat :

  • zamzarinazambri.blogspot.com
  • resepirahsiaku.com
  • mieadham86.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)