TIPS KURANGKAN RABUN unknown hits  

TIPS KURANGKAN RABUN

Gua dulu dulu masa kecik anak orang susah la jugak Adik beradik ada 6 5 orang sekolah Jadi gua dah biasa jugak hidup sen sikit ni Dulu masa sekolah rendah duit belanja gua 60 sen je Ada rezeki lebih 70 sen Masa tu 60 sen dah boleh dapat makan banya

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 527
Widget Aktif : 3,879
Banner Aktif : 6,871

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,992
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • zed zaidi perang dingin dengan vanidah imra..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • masa makin suntuk buat peminjam ptptn
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • day 2813
  • hadith of the day 2

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips nak jadi hotstufff
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)