GAMBAR BEYONCE JADI MANGSA VIRUS ALAM MAYA unknown hits  

GAMBAR BEYONCE JADI MANGSA VIRUS ALAM MAYA

Tindakan pihak publisiti Beyonce Knowles yang meminta pihak media memadam gambar 039 hodoh 039 penyanyi itu semasa membuat persembahan di Super Bowl masih tidak dapat menyelamatkan gambar itu dari menjadi virus di laman maya Kini pelbagai gambar 039 hodoh

Teruskan Membaca..



anak bongsu allahyarham mohd ghafar pitam ketika ayahny..

panas dengan gambar wanita bertudung gedabak dalam whi ..

lelaki dedah punca dia jadi mangsa dera ibu sendiri

5 gambar gara gara tudung besar aimi najwa jadi viral

tski bakal bersara tok guru pula jadi mangsa fitnah

pas jadi mangsa dipatuk kepala ular

gambar wanita bertudung gedabak dalam whi jadi viral

awek mulut puaka hina mangsa nahas mh17 di facebook 6 g..

5 gambar gara gara tudung besar aimi najwa jadi viral

gambar anak nora danish erra fazira dikecam

nora danish jadi mangsa digodam

kualabesut bn pas masing masing dakwa jadi mangsa fitna..

hati2 bila anda upload foto anda di facebook jangan jad..

pengaruh alam maya

awek mulut puaka hina mangsa nahas mh17 di facebook 5 g..

isteri jadi mangsa kerakusan seks pemuda taman

adab dalam group di alam maya

gambar wanita bertudung gedabak dalam whi jadi viral

awas virus je kini menyerang

budak sah terkena virus je keluarga cadang ambil tindak..

16 kes jangkitan virus je dan 4 kematian dilaporkan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 220
Widget Aktif : 3,952
Banner Aktif : 6,345

Domain Dibenarkan: 10,297
Jumlah Artikel : 788,254
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check



    

bacaan popular :

  • ini dia perjanjian di antara hamas dan isra..
  • dah tak tahan akhirnya anwar bidas pas
  • tv3 tidak hormati permintaan terakhir shari..
  • 3 remaja setan perkosa budak 8 tahun di wan..
  • tips temuduga kerajaan
  • tulis 1 peribahasa yang sesuai dengan gamba..
  • tempahan edit blog kak dahlia
  • di sini lahirnya sebuah cinta lagu tema har..
  • nak review pressure cooker brand butterfly
  • komputer cepat panas
  • 5 gambar gara gara tudung besar aimi najwa ..
  • demi sesuap nasi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • rahsia label pada buah buahan
  • emak abah opah dan atuk
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2789)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1327)   rojak (1206)   lelaki (1131)   berita (808)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (282)   lawak (239)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)