GURU MENIPU CUTI UNTUK DAPAT GAJI PENUH unknown hits  

GURU MENIPU CUTI UNTUK DAPAT GAJI PENUH

Dewan Pengajaran Wales sudah memberhentikan Kelly Baker Seorang guru di Wales Inggris barat daya dinyatakan bersalah menipu untuk mendapatkan gaji penuh tanpa bekerja Kelly Baker mengaku putranya yang berusia tiga tahun mengalami penyakit parah yan

Teruskan Membaca..



betul ke tok guru dapat maklumat salah

kenyataan media penuh khalid ibrahim dakwa masih dapat ..

borang permohonan guru tabika taska kemas 2014

semakan senarai calon bagi program hadiah latihan perse..

plan pengganti gaji

belanjawan 2012 gaji kakitangan kerajaan naik

bonus akhir tahun 2014 dua bulan gaji cuepacs

dah hilang kuasa jangan nak act dah takde gaji bulan de..

antara 10 sektor pekerjaan yang membayar gaji tertinggi..

punca johan tolak persembahan amal dan berapa gaji joha..

2015 gaji pns polisi dan tni naik 6 persen

ask help betul ke gaji captain kapal rm25 000 sebulan

punca johan tolak persembahan amal dan berapa gaji joha..

hannah yeoh dah kena beli sedap gaji besar tak usaha gu..

kerani tadbir gaji rm3000

bonus kakitangan awam dua bulan gaji

jika anda menerima gaji atau bayaran perkhidmatan janga..

bisnes vs makan gaji mana satu pilihan kalbu

makan gaji atau bekerja sendiri

paramugari buat demo terlampau sebab gaji tak dibayar

buat bisnes tidak seperti makan gaji




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 581
Widget Aktif : 4,037
Banner Aktif : 6,202

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 786,800
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • amat mengejutkankan akhirnya dia mengaku an..
  • penembak mh17 didakwa
  • shahrul nasrun bersyukur doanya termakbul b..
  • inilah kekasih sebenar zul ariffin
  • ngeri 4 gambar jasad mangsa di hempap konkr..
  • rintihan anak kahwin dengan mat indon dari ..
  • sup tulang meletop
  • thai junta chief tipped to become prime min..
  • pkr hq menggelupor dan huru hara
  • 6 things you can do with your old smartphon..
  • 10 gambar gadis melayu meletop
  • baroque gothic inspired vermont wedding sty..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • rahsia label pada buah buahan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • mykarya.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)