WAJAH UQASHA SENROSE MIRIP NELYDIA SENROSE EH KEMBAR KE unknown hits  

WAJAH UQASHA SENROSE MIRIP NELYDIA SENROSE EH KEMBAR KE

Pada mulanya Zam mencari gambar pelakon Setia Hujung Nyawa di carian imej Google untuk dijadikan entri di blog tapi Zam terjumpa pula gambarnya dengan Uqashah Senrose kakak Nelydia Senrose yang berumur 21 tahun Kalau sekali tengok memang nampak seiras

Teruskan Membaca..



wajah sebenar ibu nelydia senrose yang belum pernah and..

gol indah messi ke gawang bayern mirip dengan golnya di..

mh179 ke colombo berpatah balik ke klia selepas 2 jam b..

falsafah cinta lima jari kenapa cincin kahwin disarungk..

keadilan ucap takziah kepada pesuruhjaya tinggi m sia k..

punca datuk seri dr wan azizah wan kembali ke permatang..

doa dan soalan mahathir ke mekah naik jet peribadi

pesawat mas ke colombo berpatah balik

kejam tara hotak punya worang tak de manatang lain ke n..

catatan ringkas trip ke langkawi pada peak season bahag..

catatan ringkas ke langkawi pada peak season bahagian 1

wanita bertudung mahu jalan bogel dari rumah ke klcc

tabung haji muzabzib drmazacom mahu ahli lembaga pengar..

betul ke kain yang dijemur tu kulit kucing

keadilan ucap takziah kepada pesuruhjaya tinggi m sia k..

keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini sujud bole..

keadilan ucap takziah kepada pesuruhjaya tinggi m sia k..

yang dijilat aiskrim ni bukan mb selangor tu ke

wanita bertudung mahu jalan bogel dari rumah ke klcc

hishamuddin hussein onn desak supaya dipercepatkan pros..

hukuman penjara ke atas salman khan di tangguh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 290
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • aku penganggur
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • cerita semalam hot spring kah
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)