BLACK MENTOR SUDAH BERTUNANG unknown hits  

BLACK MENTOR SUDAH BERTUNANG

Penyanyi yang baru sahaja memenangi persembahan terbaik Anugerah Juara Lagu ke 27 yang lalu Black khabarnya kini telah pun bertunang dengan kekasihnya Menurutnya dia tidak mempunyai niat untuk merahsikan perkara tersebut sebaliknya melakukan

Teruskan Membaca..



shima anuar nafi sudah bertunang

bertunang februari ini hafiz suip akui sudah merisik

shima anuar nafi sudah bertunang

bertunang februari ini hafiz suip akui sudah merisik

tahniah black mentor timang cahaya mata lelaki

pelakon shima anuar sudah bertunang

bertunang februari ini hafiz suip akui sudah merisik

kiamat sudah dekat niat nak berselfie tergendala

aksi peluk cium ketika konsert sudah lama berlaku

hari tu dia tersengih dan perasan mukanya iras p ramlee..

dap sarawak sudah setuju dengan hudud

bilik tengah sudah kosong

kiamat sudah dekat niat nak berselfie tergendala

kiamat sudah dekat niat nak berselfie tergendala

rlir pasukan oi sudah sah juara berbaki 2 perlumbaan

alhamdullilah syukur banjir sudah mula reda

berakhir sudah kisah kita

rlir pasukan oi sudah sah juara berbaki 2 perlumbaan

rlir pasukan oi sudah sah juara berbaki 2 perlumbaan

rlir pasukan oi sudah sah juara berbaki 2 perlumbaan

41 keluarga terlibat letupan bom sudah berdaftar jkm




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 482
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,964

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,367
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • cikgu cantik kantoi apabila gambar yang tid..
  • fazura makan hati dengan zizan razak
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • 6 gambar wajah sebenar anak dara saida taru..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • perhhh whatssap zizan kepada ayah emma maem..
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • ronaldo menyamar jadi pengemis
  • ini kisah tauladan rm5 yang patut anda baca
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • monolog rasa
  • di tubir bibir mataku
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • puisi terakhir imam syafie
  • never date a person who
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)