TERPAKSA CURANG unknown hits  

TERPAKSA CURANG

Assallammualaikum n n V Well well well tajuk saja je nak buat orang menggelupurkan Itu semuanya terpulang pada niat seseorang yang membacanya Kalau ada niat tak baik makanya orang ittew mesti akan kepanasan membaca entry ini Apakah Sila j

Teruskan Membaca..



bermula dari wechat isteri curang dengan suami orang

isteri hancurkan kereta audi r8 v8 suami kerana curang

padah curang habis kereta audi r8 v8 dimusnahkan isteri

isteri curang kekasih pula berjaya melepaskan diri

padah curang habis kereta dimusnahkan isteri di rasah k..

makjemah marah suami curang isteri rosakkan audi r8 3 g..

kereta dimusnahkan isteri akibat curang

pengakuan suami curang

balasan isteri curang terhadap suami

22 tanda pasangan anda curang

isteri curang bergaun dicekup bersama tentera

isteri curang bergaun dicekup bersama tentera

padah curang habis kereta dihancurkan isteri

marahkan suami curang kereta audi r8 v8 jadi mangsa

peringatan kepada isteri yang berlaku curang terhadap s..

peringatan kepada isteri yang berlaku curang terhadap s..

kereta dimusnahkan isteri akibat curang

padah curang habis kereta dimusnahkan isteri

isteri curang kantoi depan suami

bini curang kantoi lagi separuh bogel dengan suami oran..

kekasih dan isteri ditetak suami kerana curang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 461
Widget Aktif : 4,045
Banner Aktif : 7,052

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,076,513
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check




bacaan popular :

  • video sami dikecam kerana sentuh dada wanit..
  • pasang audio mp3 bacaan al quran di kubur k..
  • kecoh alien ditangkap nelayan australia
  • 5 gambar gadis dibuli serta dib0gelkan di a..
  • hidung bedarah tengok awek cun buat show
  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • terlupa pakai seluar dalam di karpet merah
  • ayat pancing dari wanita yang lelaki mudah ..
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • che ta tak cemburu anak lebih popular kini
  • norman kru dakwa wujud gerakan jatuhkan ziz..
  • kapal selam kd tunku abdul rahman berjaya l..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • cinta terlarang
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • blog spammers sudah bijak
  • never date a person who
  • monolog rasa
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)